NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Συμβασιοποιήθηκαν τα εμβληματικά έργα της ΔΕΥΑΚ


Το μεγαλύτερο έργο υποδομής που έχει σχεδιαστεί ποτέ στο Δήμο Κιλκίς, έχοντας πετύχει τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση σε όλη την αυτοδιοικητική ιστορία του Δήμου και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας από πλευράς δημόσιων πόρων του προγράμματος ‘’Αντώνης Τρίτσης’’, γίνεται επιτέλους πράξη!

Με το Αργυρό Μετάλλιο στις Αποσκευές του επέστρεψε ο Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος του Άθλου Κιλκίς απο το Muay Thai International Open Cup της Τουρκίας οπού συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα Muay Thai

Από τις 22 έως τις 28 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε το Muay Thai International Open Cup της Τουρκίας στην Αττάλεια οπού συμμετείχε η Εθνική Ομάδα Muay Thai.


Οι αναμετρήσεις μεταξύ των χωρών ξεκίνησαν στις 23 Νοεμβρίου από νωρίς το πρωί έως τις 27 Νοεμβρίου. Από το Κιλκίς και τον αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν τρία μέλη του.
Οι αθλητές Πουντζουκιδης Κωνσταντίνος ηλικίας 2012 κατηγορία -46 κιλών, ο Πιλιτσόπουλος Άγγελος ηλικίας 2007 κατηγορία -67 κιλών και ο Προπονητής Πουντζουκιδης Κωνσταντίνος ως προπονητής Εθνικής Ομάδας .

Πάνδημος εορτασμός των Πολιούχων του Κιλκίς Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων


Με λαμπρότητα και κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε πανδήμως η ιερά μνήμη
των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, Προστατών του Κιλκίς και Εφόρων
της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, το διήμερο Κυριακή 27
και Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, με επίκεντρο τον ομώνυμο Ιερό Ναό τους
στο Κιλκίς.

Γουμένισσα: Ημερίδα Ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, η Αντιδημαρχία Πολιτικής Ισότητας των Φύλων και Αντιμετώπισης Διακρίσεων Έμφυλης Βίας σε συνεργασία με το Κέντρο

Ονειρικές στιγμές έζησαν οι εκδρομείς του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

 

Δελτίο τύπου 
Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Ονειρικές στιγμές έζησαν οι εκδρομείς του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. 

Με μετάλλια επέστρεψε από το Πανελλήνιο Κύπελλο tae kwo do ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

 

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 19-20 Νοεμβρίου 2022 ημέρες Σάββατο – Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Β' Πανελλήνιο Κύπελλο TAEKWON DO Σταμάτης

2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

 

Ευχαριστήρια  Επιστολή

Η Σχολική Κοινότητα του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Αθλητικό Σύλλογο ΄΄ΑΘΛΟΣ΄΄ και τους κ.κ. Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο και Μουτσάκη Αναστάσιο, για την ευγενική  χορηγία  έξι (6) φορητών υπολογιστών με τους οποίους θα ανανεωθεί-εμπλουτισθεί ο εξοπλισμός του σχολείου.

Η προσφορά αυτή θα αξιοποιηθεί πλήρως από το σχολείο και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην υλοποίηση των πολλών και σημαντικών προγραμμάτων που υλοποιεί.

Ευχαριστούμε θερμά!

           

Ο Διευθυντής του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Αλέξανδρος Α. Ταμουτσίδης

 

Τους έδωσε στεγνά ο Τόμπρας

 


Ένα πλούσιο «παρασκήνιο», στο περιθώριο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες του 2016, έρχεται στο φως ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, όπου δικάζονται ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς και ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας.

Η απελπισία με τις δημοσκοπήσεις και τα δήθεν κρυφά γκάλοπ

 


Η κατάσταση στο επιτελικό γραφείο της Κουμουνδούρου είναι απελπιστική, αφού το ένα μετά το άλλο τα γκάλοπ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε καμία απολύτως περίπτωση δεν δείχνουν ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, αλλά ούτε καν κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. 

Όλα τα σενάρια για αυτοδυναμία

 


Ασκήσεις επί χάρτου πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση από τους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού και τους εκλογικούς αναλυτές, οι οποίοι αξιολογούν τα δημοσκοπικά ευρήματα των κυλιόμενων μετρήσεων που πραγματοποιούνται. 

Τα ‘’Μαρτυρικά’’ φώτισαν τις Μνήμες της Μικράς Ασίας

 

Οι λυχνίες της Ορθόδοξης παράδοσης φώτισαν με  τεκμηριωμένο λόγο τις μνήμες της Μικράς Ασίας στα ‘’Μαρτυρικά 2022’’, την πρώτη επιστημονική ημερίδα, που έλαβε χώρα το Σάββατο

Συλλυπητήριο Δημάρχου Κιλκίς για τον θάνατο του αγροτοσυνεταιριστή Γιάννη Υφαντίδη


Με μεγάλη συγκίνηση η κοινωνία του Κιλκίς αποχαιρετά τον Γιάννη Υφαντίδη, έναν μεγάλο αγροτοσυνεταιριστή, που σφράγισε με τη ζωή και το έργο του το συνεταιριστικό κίνημα στον τόπο μας.

Εντυπωσιακό το θέαμα των ιστορικών αυτοκινήτων από τη Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Β. Ελλάδας και τον Δήμο Κιλκίς

 

Οι πολίτες του Κιλκίς αγαπούν το ιστορικό αυτοκίνητο και εκτιμούν τις κλασικές γραμμές και την τεχνοτροπία κατασκευής του. Το επιβεβαίωσαν με την πυκνή τους παρουσία στην πλατεία Ειρήνης κατά την επίδειξη ιστορικών οχημάτων, που πραγματοποίησε η Λέσχη Κλασικού

Επανεκκίνηση των εργασιών κατασκευής του φράγματος Τσικαλαριού στη Νάξο- Περιοδεία Γεωργαντά στο νησί




                             


Τη διαβεβαίωση ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τις υπηρεσίες του, θα εποπτεύσει την επανεκκίνηση και την πρόοδο των εργασιών της κατασκευής του Φράγματος Τσικαλαριού, το οποίο θα αρδεύσει τη Νάξο, έδωσε στους παραγωγούς και τους θεσμικούς φορείς της περιοχής ο υπουργός, Γιώργος Γεωργαντάς, επισκεπτόμενος το νησί.

Ιωνίας ενθυμήματα με τη σφραγίδα της ‘’Αρμονίας’’ και του Δήμου Κιλκίς

 

Μια διαπεραστική ματιά πίσω από τις βαριές κουρτίνες του χρόνου στο ηλιόφωτο μπαλκόνι της κοσμοπολίτισσας Σμύρνης και κατόπιν στα θεόρατα σύννεφα καπνού που θόλωσαν και έσβησαν για πάντα τα ίχνη του ελληνικού στοιχείου, έριξε ο θεατρικός φακός της ‘’Αρμονίας’’

.


 Η μουσικοθεατρική παράσταση ‘’Ιωνίας ενθυμήματα – Ιχνηλατώντας μνήμες και θύμησες της Σμύρνης’’, που παρουσίασε με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς το βράδυ του περασμένου