NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

«Κυβέρνηση σε αποσύνθεση»

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο κυνικός θίασος που κυβερνά βρίσκεται πια σε αποσύνθεση και τα μέλη του δεν μπορούν να το κρύψουν ούτε κεκλεισμένων των θυρών.

Καραμισάκη: Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική

Της Μιχαλίας Καραμισάκη
"Κυριακή 14 Οκτωβρίου ‪ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα και το μήνυμα είναι ισχυρό και ξεκάθαρο: Οφείλουμε να υπενθυμίζουμε σε όλους, ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.‬

Ευχαριστήριο Επιμορφωτικής Κιλκίς

"Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ, μετά και τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Μουσείου της Λίμνης Δοϊράνης που έγιναν στις 14 Οκτωβρίου 2018 από το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους τους συντελεστές του σημαντικού αυτού έργου το οποίο ανατέθηκε στην Επιμορφωτική με τη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισμού και κόστισε 19.800 ευρώ συν ΦΠΑ.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Κυριακίδη για το αξίωμα του δημάρχου Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτριος Κυριακίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
"Πολίτες του Κιλκίς, Συμπατριώτες μου,

Να βάλουμε τέλος στον κυνισμό και το θράσος του ΣΥΡΙΖΑ,

Του Αντώνη Μπέζα
Παρότι η χώρα ολοκλήρωσε το τρίτο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, οι μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος είναι μόνο στα χαρτιά, η κρατική μηχανή παραμένει βυθισμένη στην ανικανότητα και τη γραφειοκρατία, η εκπαίδευση βρίσκεται σε βάλτο, κάτι σάπιο επικρατεί στο μεταναστευτικό, επενδύσεις δεν γίνονται, η ΔΕΗ καταρρέει, η «μαύρη» οικονομία θριαμβεύει, οι τράπεζες αποδεικνύονται αδύναμες και η παροχολογία της κυβέρνησης ενόψει των εκλογών παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις!

Δείτε Video από το μουσικοχορευτικό μεσημεριανό γλέντι του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς


Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς πραγματοποίησε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 13.00 μεσημεριανό γλέντι στο κέντρο διασκέδασης «ΘΕΑΤΡΟ» (1ο χλμ Κιλκίς-Ευκαρπίας) με φαγητό και ζωντανή παραδοσιακή - λαϊκή μουσική.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας χρηματοδοτεί την κατασκευή 18 νέων σχολικών μονάδων με 43 εκατομμύρια ευρώ

Εννέα καινούργια σχολεία κατασκευάζονται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κι άλλα εννέα έχουν διασφαλίσει τη χρηματοδότηση για την κατασκευή τους το επόμενο διάστημα, με συνολικό προϋπολογισμό 43 εκ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αιτήσεις για επιστροφή των παράνομων παρακρατήσεων για συντξιούχους

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι 

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου από τους Παίονες Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Γουμένισσας, έγινε η πρώτη παρουσίαση του παραμυθιού  "το πετειναράκι", από τις εκδόσεις Πατάκη σε

Κιλκίς: Ενημερωτική εκδήλωση για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας


Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει το Επιμελητήριο Κιλκίς, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, στις 17:30, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, Αίθουσα Β. Σεργιαννίδη.

Εκδηλώσεις για την 106η επέτειο της απελευθέρωσης της Γουμένισσας

Θ. Καράογλου: "ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ γυρνούν την πλάτη στις πολύτεκνες οικογένειες"

Αποτέλεσμα εικόνας για Καραογλου

Ερώτηση στον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ώστε τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών που έχουν περάσει σε ΑΕΙ και ΤΕΙ να μετεγγράφονται στην... αντίστοιχη σχολή ή τμήμα που είναι πλησιέστερα στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους ή στο ΑΕΙ-ΤΕΙ που ήδη φοιτά κάποιο από τα αδέλφια τους, κατέθεσε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου. 

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια

Μητσοτάκης στο ΑΤ Ομονοίας Στο αστυνομικό τμήμα στην Ομόνοια βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη χθεσινή επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότοφ που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών, την ώρα που τα φαινόμενα βίας αυξάνονται και προκαλούν κύμα οργής στην κοινωνία. 

Περίσσεψαν η ικανοποίηση και τα χαμόγελα στο τμήμα στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς


Δελτίο τύπου τμήματος στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς 
Στον φωτογραφικό φακό πόζαραν οι αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας

Συνέλαβαν 16χρονο αλλοδαπό στους Ευζώνους Κιλκίς για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών


Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθη σήμερα (16 Οκτωβρίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 16χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Κάηκε μονοκατοικία στην Ειδομένη Κιλκίς (Φωτογραφίες)


Το δελτίο τύπου υπογράφει ο Χρήστος Γκαντίδης
Επιπυραγός-Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας

Ερώτηση Γεωργαντά με θέμα: «Έλεγχος για πλαστά δικαιολογητικά στο Δημόσιο»

Σχετική εικόναΕρώτηση και ΑΚΕ προς την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατέθεσε σήμερα ο αρμόδιος Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας- Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με θέμα: «Έλεγχος για πλαστά δικαιολογητικά στο Δημόσιο» 
Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης - ΑΚΕ :

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς 
Δυναμική συμμετοχή των Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της άψογης συνεργασίας του τμήματος με τον Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης οι εθελοντές Σαμαρείτες πήραν μέρος στον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο ενισχύοντας έτσι την πολύτιμη συμβολή του σε ανάλογες δράσεις.

Τι λέει η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς για το εγκληματικό περιστατικό στο Α.Τ. Ομόνοιας


Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών που δεν τιμούν ούτε την δημοκρατία, ούτε την πατρίδα μας.  60 και πλέον κουκουλοφόροι συντεταγμένοι και καλά οργανωμένοι ρίχνουν

"Φροντίζουμε για την υγεία των παιδιών μας" στο ΚΔΑΠ Kinesis For Kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis For Kids
Όλοι μας συνηθίζουμε να λέμε: "Πάνω απ’ όλα η υγεία μας και κυρίως η υγεία των παιδιών μας!" Και πράγματι. Η αξία της είναι ανεκτίμητη. Η σωστή διατροφή, ο περισσότερος ύπνος και η άσκηση είναι παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία μας. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να φροντίζουμε γι’ αυτήν και να την προφυλάσσουμε.

Άλλη μία σκευωρία που έστησε η κυβέρνηση κατέρρευσε

Ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκος Παπαθανάσης τον οποίον είχε στοχοποιήσει  ο κ. Χρήστος Σπίρτζης για να αποκρύψει την παταγώδη αποτυχία του στα οικονομικά αποτελέσματα της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. (Μετρό, ΤΡΑΜ, ΗΣΑΠ) αθωώθηκε ομοφώνως από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων για το τάχα αδίκημα της παράβασης καθήκοντος που του είχε καταλογιστεί.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, κείμενο

Αδωνις για επίθεση στον Α.Τ. Ομονοίας: «Δεν είναι κράτος αυτό! Ντροπή!»


«Περαστικά στα παλικάρια μας, είμαστε μαζί τους» σχολίασε μεταξύ άλλων.

Λειτουργούν τα νέα γραφεία της Ένωσης Στρατιωτικών νομού Κιλκίς



Ανακοίνωση Ένωσης Στρατιωτικών νομού Κιλκίς 
Στη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται, από το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας για ανάπτυξη και βελτίωση των παροχών προς τα μέλη μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι από την 14 Οκτωβρίου 2018, θα λειτουργούν τα νέα γραφεία της ΕΣΠΕΕΚ επί της οδού Βενιζέλου 2, Κιλκίς, ΤΚ 61100.

Ανανεωμένο, σύγχρονο και πολυθεματικό το Μουσείο Λίμνης Δοϊράνης


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Πλήρως ανακαινισμένο και εμπλουτισμένο με μια μόνιμη εικαστική έκθεση, το Μουσείο Λίμνης Δοϊράνης βρίσκεται πλέον στη διάθεση των πολιτών και επισκεπτών για να τους αποκαλύψει ενδιαφέρουσες σκηνές από την ιστορία της παραλίμνιας περιοχής και να αποτελέσει ταυτόχρονα έναν οργανωμένο χώρο μουσειοπαιδαγωγικών δραστηριοτήτων που είναι ειδικά σχεδιασμένες για τους μικρούς φίλους του στο πλαίσιο των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου από τους Παίονες Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Γουμένισσας, έγινε η πρώτη παρουσίαση του παραμυθιού "το πετειναράκι", από τις εκδόσεις Πατάκη σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' της Γλύκας Στόιου, ενός παιδιού της Γουμένισσας με διεθνείς σπουδές και καριέρα, η οποία θύμισε στους παλιούς αλλά και έμαθαν τα μικρά παιδιά το παλιό αυτό παραμύθι.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018.

Η Ν.Δ. δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται. κ. Πολάκη


Η Ν.Δ. δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται. Ο κ. Πολάκης, ο αγαπημένος Υπουργός του κ. Τσίπρα,  παρότι βουλευτής και ως Υπουργός, δεν του καίγεται καρφί για το ότι στη Δημοκρατία υπάρχει διάκριση των εξουσιών. Αλλά όσα λέει ο κ. Πολάκης αφορούν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.