NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Η Ν.Δ. δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται. κ. Πολάκη


Η Ν.Δ. δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται. Ο κ. Πολάκης, ο αγαπημένος Υπουργός του κ. Τσίπρα,  παρότι βουλευτής και ως Υπουργός, δεν του καίγεται καρφί για το ότι στη Δημοκρατία υπάρχει διάκριση των εξουσιών. Αλλά όσα λέει ο κ. Πολάκης αφορούν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. 

Διότι ο κ. Τσίπρας είναι ταυτισμένος με τον κ. Πολάκη. Ο κ. Τσίπρας δίνει την απόλυτη κάλυψή του στον Υπουργό του διαχρονικά, και φυσικα το ίδιο κάνει και τώρα. Ποιος θα έβγαινε να έλεγε κάτι τέτοιο και δεν θα ήταν υπόλογος στην ηγεσία του Κόμματός του, αλλά και στην ίδια τη Δικαιοσύνη;

Με αυτές τις απαράδεκτες εκφράσεις αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται ότι η εκτελεστική εξουσία δεν μπορεί να παρεμβαίνει στη δικαστική. Είναι εξόχως προβληματικό υπουργός κυβέρνησης της χώρας της ΕΕ να απευθύνεται έτσι στη Δικαιοσύνη. Αλλά πρόκειται για μια εντολή διαρκείας του ίδιου του κ. Τσίπρα, την οποία ο Πολάκης απλώς εκτελεί. 

Το project Πολάκης είναι project Τσίπρας: ο κ. Τσίπρας είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει στην Ελλάδα μια κατάσταση που μοιάζει με καθεστώς. Πρέπει κάποιος να του θυμίσει ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. και είμαστε εκεί γιατί έχουμε κοινές αξίες, όπως ο διαχωρισμός των εξουσιών. 

Και κάτι ακόμα: όσοι βρέθηκαν στο στόχαστρο της Ε.Ε. -όπως ο Όρμπαν- δεν βρέθηκαν μόνο γιατί συμπεριφέρθηκαν αρνητικά και υποτιμητικά στους μετανάστες, αλλά και γιατί επιχείρησαν να παρέμβουν στη Δικαιοσύνη. Όπως, εξάλλου, επανέλαβε χθες ο Πρόεδρος της ΝΔ, οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν μόνο την οικονομία, αλλά κυρίως θα αφορούν την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου