NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Σημαντικές εργασίες από γονείς

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Σημαντικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στο σχολείο από γονείς, προκειμένου να καταστεί το κτίριο περισσότερο λειτουργικό και ασφαλές.

Συγκεκριμένα ο κος Στάθης Αμοιρίδης αφιέρωσε αρκετό από τον προσωπικό του χρόνο για να ασφαλίσει τις μεταλλικές βιβλιοθήκες, έτσι ώστε να μην κινδυνεύουν να ανατραπούν σε περίπτωση σεισμού. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα που ο χώρος δεν ευνοούσε, κατασκεύασε ειδικές πατέντες…

Ο κος Γρίβας Κωνσταντίνος έσκαψε τον λαχανόκηπο ώστε να είναι έτοιμος να φυτευτεί από τα παιδιά. Η λειτουργία του σχολικού κήπου και η φροντίδα του από τα παιδιά είναι μια από της λειτουργίες που ελπίζουμε να επιτύχουμε την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Τέλος οι κες Αγγελική Λαχουρά και Δήμητρα Μωυσίδουφρέσκαραν και επιμελήθηκαν (για μια ακόμη φορά) την αίθουσα των Εικαστικών για να είναι όμορφη και λειτουργική.

Με τα παραπάνω, αλλά και με πλήθος άλλες μικρές και μεγάλες βοήθειες που τα μέλη του Συλλόγου προσέφεραν και προσφέρουν οικοδομούν ένα δίκτυο συνεργασίας και αλληλοβοήθειας που είναι βασικό για τη λειτουργία του σχολείου στο παρόν ενώ αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου