NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Eκβιαζόμενος πρωθυπουργός ο Τσίπρας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤσιπραςΠριν από λίγες μέρες είχαμε περιγράψει την Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ως έναν κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας. Οι χθεσινές εξελίξεις δικαίωσαν απόλυτα την εκτίμηση αυτή.
Ο κ. Τσίπρας απέπεμψε τον υπουργό Εξωτερικών του υποστηρίζοντας ότι δεν θα ανεχθεί καμία διγλωσσία στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών.  Απέπεμψε δηλαδή, τον άνθρωπο ο οποίος παραμένει ο θερμότερος υποστηρικτής της συμφωνίας και ταυτόχρονα κράτησε στην κυβέρνηση τον κ. Καμμένο, ο οποίος έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι τη συμφωνία αυτή την απορρίπτει πλήρως. Υπάρχει οποιαδήποτε λογική στην επιλογή αυτή;
 
Είναι πια απολύτως ξεκάθαρο ότι ο κ. Τσίπρας δεν είναι απλά ένας αδύναμος Πρωθυπουργός. Είναι ένας εκβιαζόμενος Πρωθυπουργός, όμηρος του κ. Καμμένου. Και όσο πιο γρήγορα τελειώσει αυτή η φαρσοκωμωδία, τόσο καλύτερα θα είναι για τη χώρα. Η Ελλάδα, ειδικά σήμερα, σε αυτές τις κρίσιμες γεωπολιτικές συγκυρίες, χρειάζεται μία κυβέρνηση σταθερή, αποφασισμένη η οποία θα μιλάει με μια φωνή και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Δεν την έχει σήμερα. Θα την αποκτήσει, όμως,  σύντομα μετά τις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου