NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Επίσημη στήριξη στη Νάνσυ Καπούλα αποφάσισε η ΝΔ για τον Δήμο Βόλου

Ανακοίνωση  ΝΟ.ΔΕ Ν.Δ  Μαγνησίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Νανσυ καπούλα  Βολος  υποψήφια  δήμαρχος
Την στήριξή της στο πρόσωπο της προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας και υποψήφιας Δημάρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα, αποφάσισε να δώσει και επισήμως πριν από λίγο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr που επιβεβαιώθηκαν πλέον και από την επίσημη ανακοίνωση της τοπικής ΝΟΔΕ, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης επικοινώνησε το απόγευμα της Δευτέρας με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δήμο Νταόπουλο και την ίδια την Νάνσυ Καπούλα και τους το ανακοίνωσε.
Ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι η απόφαση πάρθηκε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη μετά από ομόφωνη εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής τοπικής αυτοδιοίκησης του κόμματος στην οποία συμμετέχουν ο Νικήτας Κακλαμάνης ως επικεφαλής, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Κώστας Τσιάρας, ο τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Γεωργαντάς. Ο επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Τάκης Θεοδωρικάκος, ο διευθυντής του γραφείου προέδρου Στέλιος Πέτσας, ο συνεργάτης του προέδρου Θανάσης Νέζης, ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης Τάσος Γαϊτάνης, ο δήμαρχος Δάφνης Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο πρώην δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου