NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Και ο Γιάννης χατζηαποστόλου με Κυριακίδη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Γιάννης  Χατζηαποστόλου: 
Είναι από τις σπάνιες φορές που δε μπορώ μέσα σε λίγες γραμμές να εκφράσω όλα όσα θέλω για έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο όπως ο Γιάννης. 
Θα μοιραστώ όμως κάποιες σκέψεις μαζί σας. 
Ο Γιάννης Χατζηαποστόλου είναι ένας εκλεκτός συνάδελφος, που ακτινοβολεί καλοσύνη, ευγένεια και ήθος. 
Η γνωριμία μας κρατάει χρόνια. 
Ορκιστήκαμε μαζί δικηγόροι, συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε άψογα, συμφωνούμε σε πολλά και κατά έναν συναρπαστικό τρόπο, που εξηγείται από τη σχέση εμπιστοσύνης και τη δοκιμασμένη φιλία που έχουμε αναπτύξει, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. 
Σε ιδέες, στη μεθοδολογία διαχείρισης, στον τρόπο αντίληψης των πραγμάτων. Πάνω από όλα για μένα ο Γιάννης είναι φίλος μου, η ήρεμη δύναμη πάνω στην οποία μπορείς να ακουμπήσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη. 
Ένας άνθρωπος με τόσα πολλά επιστημονικά εφόδια, με γνώσεις, με ικανότητες δεν πρέπει να μένει μακριά από τα αυτοδιοικητικά προτάγματα. 
Του πρότεινα να συμπορευθούμε στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να δώσουμε και μαζί με όλα τα άλλα στελέχη της δημοτικής μας παράταξης μια ελπιδοφόρα προοπτική στον τόπο μας. 
Αποδέχθηκε την πρόσκληση με μεγάλη χαρά και ομολογώ ότι με συγκίνησε η πίστη του στο πρόσωπό μου. Καλωσορίζω το Γιάννη Χατζηαποστόλου στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’. 
Έχουμε μία και μοναδική επιλογή: 
Να πάμε και με τον Γιάννη, το Κιλκίς και τα χωριά μας Μπροστά!!

Δημήτρης  Κυριακίδης
υποψ. Δήμαρχος  Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου