NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Γεωργαντάς: Δεν θα επιτρέψουμε τη δημιουργία διχαστικού κλίματος

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεωργαντάς
Οι πολίτες του Κιλκίς δεν πρόκειται να επιτρέψουν τη δημιουργία ενός νοσηρού και διχαστικού κλίματος, το οποίο κάποιοι με άνανδρες ενέργειες προσπαθούν να προκαλέσουν. 

Η καταδίκη της κακόβουλης  ενέργειας  σε βάρος γνωστού πολιτικού προσώπου του Κιλκίς δεν αποτελεί απλά τυπικό καθήκον μου, αλλά θέλω να δηλώσω με τον πιο απόλυτο τρόπο την απέχθεια μου σε τέτοιες πράξεις που καμία σχέση δεν έχουν με το πολιτικό ύφος και ήθος των Κιλκισιωτών. 
Δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση μου τόσο στο ίδιο το πολιτικό πρόσωπο, όσο και στην οικογένεια του και ζητώ την όσο το δυνατόν ταχύτερη διαλεύκανση της υπόθεσης.
            Αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν ατιμώρητοι με το αίσθημα ασφάλειας αλλά και με το δημοκρατικό ήθος των πολιτών του Κιλκίς μένοντας ατιμώρητοι είναι γελασμένοι. 
Το Κιλκίς είναι μικρό και επειδή γνωριζόμαστε όλοι καλά μεταξύ μας, ήδη έχουν γίνει αντιληπτές  οι σκοπιμότητες αυτής της ενέργειας και σύντομα  με την αποκάλυψη των δραστών θα μπορέσουμε όλοι να δούμε και τα πρόσωπά τους και τα ανέντιμα και ανήθικα κίνητρα τους.

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου