NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Το Κιλκίς θα επενδύσει στο χάντμπολ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Κωνσταντίνος Βιολιτζής, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος
Ο νέος δήμαρχος του Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης μίλησε για τη διάθεση ενίσχυσης του αθλήματος, στο περιθώριο της παρουσίαςτης Εθνικής ομάδας U17 στη μακεδονική πόλη. |


Την επένδυση στην ιστορία που έχει το άθλημα στην πόλη, με σκοπό να τονώσει την εξωστρέφεια του Κιλκίς και την προβολή εντός και εκτός συνόρων, σχεδιάζει ο νέος δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα την 1η του Σεπτέμβρη.
Ο δήμος Κιλκίς τα τελευταία χρόνια είναι συμπαραστάτης της ελληνικής ομοσπονδίας φιλοξενώντας καμπ και διεθνείς φιλικούς αγώνες της Εθνικής ομάδας U17 και όπως φαίνεται πρόθεση της νέας αρχής που προέκυψε από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές είναι να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη στο άθλημα.
“Το Κιλκίς θα πρέπει να υπερηφανεύεται για την ομάδα χάντμπολ που διαθέτει, μία ομάδα με παράδοση στον αθλητισμό της τοπικής κοινωνίας, αλλά και με μεγάλες διακρίσεις και διεθνή παρουσία στο παρελθόν.Το άθλημα βοηθά στην εξωστρέφεια της πόλης και αυτό πρέπει να συνεχιστεί. Σκοπός μας και θέλησή μας είναι να ξαναδούμε ομάδες από το εξωτερικό στο Κιλκίς στο πλαίσιο των καμπ των Εθνικών ομάδων και γιατί όχι, να δημιουργήσουμε παράλληλα την ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του χάντμπολ”, επισήμανε αρχικά ο νέος δήμαρχος του Κιλκίς.
Αναφορικά με την Εθνική ομάδα U17, ο κ. Κυριακίδης σχολίασε ότι “είναι τιμητικό για την πόλη ότι σε αυτή την Εθνική ομάδα, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2021 μέσα στη χώρα μας, υπάρχουν δύο Κιλκισιώτες (σ.σ. Αλεξανδρίδης και Φαχουρίδης). Είναι δύο παιδιά που ξεκίνησαν. Η λογική μας είναι ότι θέλουμε να αναδείξουμε ταλέντα στον αθλητισμό, θέλουμε να στρέψουμε τη νεολαία μας στα γήπεδα και στα γυμναστήρια και γι’ αυτό το λόγο με τη φιλοξενία Εθνικών ομάδων δημιουργούμε παραστάσεις στους νέους και στις νέες μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου