NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Εκτός καραντίνας η οικογένεια του 80χρονου από το Δροσάτο

Κιλκίς: Κρούσμα κορωνοϊού στο Δροσάτο | ThessNews

Ομαλά εξελίσσεται η πορεία αποθεραπείας για τον άτυχο 80χρονο από το Δροσάτο που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ ευχάριστα είναι και τα νέα για την οικογένειά του.
Υπενθυμίζουμε πως ο 80χρονος με βαριά αναπνευστικά προβλήματα εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη 7 Απριλίου στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Αμέσως απομονώθηκε λόγω της κλινικής εικόνας και των συμπτωμάτων του και το επόμενο βράδυ, αφού λήφθηκε δείγμα και εστάλη προς έλεγχο στη Θεσσαλονίκη, διακομίστηκε διασωλημένος, και σύμφωνα με όσα προβλέπονται από το σχετικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.
Αργά το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Απριλίου εκδόθηκε το αποτέλεσμα του ελέγχου και ο 80χρονος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.
Είναι ο μόνος από το νομό Κιλκίς που οδηγήθηκε για νοσηλεία λόγω του κορονοϊού. Η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά και είναι στο στάδιο αποθεραπείας στο Παπανικολάου, με την ευχή και την ελπίδα να βγει γρήγορα και να βρεθεί και πάλι με την οικογένειά του, τα μέλη της οποίας ελέγχθηκαν, βρέθηκαν και παρέμειναν αρνητικά στον κορονοϊό.
Χθες το βράδυ, Τρίτη 21 Απριλίου, τα μέλη της οικογένειας του 80χρονου ενημερώθηκαν από την Αστυνομία πως έχει λήξει γι’ αυτούς η προβλεπόμενη καραντίνα, που τους είχε επιβληθεί για προληπτικούς λόγους και σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου