NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Ο Εμποροεπαγγελματικός της Γουμένισσας στηρίζει το νοσοκομείο της πόλης


Ο Εμποροεπαγγελματικός της Γουμένισσας στηρίζει το νοσοκομείο της πόλης
Το συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Γουμένισσας είχε συνάντηση με τον νέο διοικητή του νοσοκομείου Γουμένισσας κ. Ζάχαρη Ηλία, στα πλαίσια της ενημέρωσης για τις δράσεις που πραγματοποιεί το Νοσοκομείο.

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν οι κινήσεις που ήδη έχουν γίνει όσον αφορά την ενίσχυση σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και συζητήθηκαν κινήσεις που δρομολογούνται όσον αφορά όχι μόνο σε προσωπικό, αλλά και τις κτηριακές εγκαταστάσεις και το στόχο για τη δημιουργία νέου πάρκινγκ.
Ο Διοικητής κ. Ζάχαρης ενημέρωσε τον πρόεδρο του συλλόγου Τραχανίδη Αθανάσιο, τον αντιπρόεδρο Τουλούπη Χρήστο και την ταμίας Πίψου Κατερίνα, πως δεν υπήρχε ούτε ένα κρούσμα κορονοϊού στο νοσοκομείο και διαβεβαίωσε ότι είναι πανέτοιμο από υλικά και από ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Επίσης, έγινε ενημέρωση για τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να πάρουνε οι επαγγελματίες από τη μεριά τους, για να μειώσουνε τον κίνδυνο εμφάνισης covid και κατατέθηκαν προτάσεις, ώστε να υπάρξουν και παροχές στο προσωπικό του νοσοκομείου από τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα εστίασης της πόλης, ενώ το νοσοκομείο θα στηρίξει υγειονομικά εκδηλώσεις που θα γίνουν στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου