NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Νέος Αλεξ, Αβραμίδης ο Γεώργιος Γεωργαντάς;

Αλέξανδρος Αβραμίδης : Ήταν πρώτος σε προσφορά και δημοκρατικό ήθος  Eidisis.gr - Η ενημερωτική πύλη του Κιλκίς Κάνουμε τα ΕΛΤΑ βιώσιμα και ανταγωνιστικά» - Ομιλία του Υφυπουργού Γιώργου  Γεωργαντά στη Βουλή - kilkispress.com

 Ο νέος ανασχηματισμός είναι πλέον γεγονός. 

Όπως γεγονός είναι και πάλι η διατήρηση και μάλιστα με διεύρυνση, αφενός εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του από τον πρωθυπουργό και αφετέρου με την ενίσχυση με άλλες ακόμη πολύ σημαντικές αρμοδιότητες στον Γεώργιο Γεωργαντά  βουλευτη  Ν.Δ ν.  Κιλκίς ο οποίος συνεχίζει με μεθοδικότητα και πολύ δουλειά να διατηρεί υπουργική θέση. 


Από την άλλη διατηρείται για ακόμη μια φορά στην πολιτική ιστορία του νομού μας ένα σερί, δανειζόμενη η λέξη από τον αθλητισμό τον οποίο με αγάπη υπηρέτησα στα νεανικά μου χρόνια, που έχει να κάνει με το ότι το Κιλκίς έχει και πάλι την τιμή και την ικανοποίηση, ηθική βεβαίως, να φιλοξενεί μια κυβερνητική θέση τη στιγμή μάλιστα που νομοί  της περιφέρειας της χώρας δεν διαθέτουν αυτή την πολυτέλεια.

Η ιστορία ως γνωστόν ξεκινά από τον αείμνηστο και κατά γενική κοινή ομολογία πιο επιτυχημένο κιλκισιωτη πολιτικό τον Αλέξανδρο Αβραμίδη. Ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλο το εγώ του, την προσωπικότητα του, το πολιτικό του βάρος σε αυτό τον ευλογημένο ακριτικό τόπο μας. Άλλωστε για τούτο και η έκφραση ότι συγκαταλέγεται στην κορυφή της κιλκισιωτικης πολιτικής πυραμίδας, γιατί τα έργα, του πλοιάρχου και πολιτικού με οικογενειακή καταγωγή από την Γουμένισσα ερχόμενη από την άλλοτε ελληνικη περιοχή Μοναστηριου - Γευγελή πριν αυτή καθορισθει και δοθεί στην σημερινή Βόρεια Μακεδονία - Σκοπια, μιλούν από μόνα τους.

Κέντρο νεοσυλλέκτων στο στρατόπεδο Καμπάνη, βιομηχανική περιοχή Σταυροχωρίου -ΚΙΛΚΙΣ, Πυροσβεστικη υπηρεσία, πρωτοδικείο Κιλκίς, κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς το πρώτο γυμναστήριο που σήμερα είναι δίπλα στο καινούργιο, σειρά μεγάλων οδικών έργων, φραγμάτων κ.ο.κ. είναι μερικά μόνο από τα εκατοντάδες τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρο το νομό μας. 
Και φέρουν και θα φέρουν αιώνια το όνομα Αλέξανδρος Χ. Αβραμίδης.

Ένα όνομα επί τη ευκαιρία που θα έπρεπε να κοσμεί, φρονώ ότι έχω μαζί μου και την πλειονότητα σ' αυτό των συμπολιτών μας, έναν δρόμο, μια οδό, μια πλατεία της πόλης μας λόγω της τεράστιας προσφοράς και των έργων που προσέφερε ο πολιτικός αυτος που τίμησε τον νομο Κιλκίς και την ΝΔ.

Από εκεί και πέρα ο νομος μας μετά την δεκαετία του '80 όπου ο τέως υφυπουργός Εθνικής Αμύνης ήταν βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιας και μεσουρανούσε εν Ελλάδι το σύστημα ΠΑΣΟΚ δεν είχε να επιδείξει κυβερνητική θέση. Παρότι στις εκλογές του '85 το κυβερνών πράσινο κόμμα εκπροσωπούνταν με δύο βουλευτές λόγω των τερατουργηματων εκλογικών νόμων στα μόνα τα οποία ήταν εξπερ μιας και άλλος είχε πλειοψηφία στην κάλπη -Ν.Δ- και άλλος είχε δύο έδρες -ΠΑΣΟΚ- λέγε με Κουτσόγιωργα τον τότε εξ απορρήτων του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η αυγή της νέας δεκαετίας του '90 είχε να επιδείξει(, λόγο του πολιτικά ληστρικού εκλογικού νόμου θυμίζουμε ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, τρεις εκλογικές 
 
 Έργα και ημέρες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
 αναμετρήσεις Ιούνιος 89, Νοέμβριος 89 και Απρίλιος 1990 επιτύχει να κερδίσει την εξουσία με ποσοστο 47'/.και ισχνή πλειοψηφία μιας έδρας και αυτής δανεικής στην αρχή και μετά κανονικά της ΔΗΑΝΑ  του Κωστή Στεφανόπουλου βουλευτής ονόματι Αθ.Κατσικης στην εκλογική περιφέρεια του υπόλοιπου Αττικής), μια περίεργη ατμόσφαιρα όπου λόγω των συχνών εκλογικών αναμετρήσεων τα κοστούμια των βουλευτών άλλαζαν κατά το δοκούν.

Στη ΝΔ στις τρεις συνεχομενες εκλογές την τιμή της μεγάλης της ισχυρής και πολύ άξιας και περήφανης γαλάζιας βάσης εισέπραξαν και εκλεγομενοι, ισχυρές, στιβαρές πολιτικές παρουσίες όπως λ.χ. ο ακούραστος Θ.Πασσαλιδης τον οποίο ορθώς η ΔΕΕΠ Κιλκίς σε ειδική εκδήλωση το 2019
 Η Νέα Δημοκρατία Κιλκίς τίμησε Θεόδωρο Πασσαλίδη και εθελοντές εκλογικούς  αντιπροσώπους Eidisis.gr - Η ενημερωτική πύλη του Κιλκίς
  βράβευσε για την πολύτιμη προσφορά χρόνων του, ο ανερχόμενος τότε Γεώργιος.Συμπιλιδης 
 
 Γιώργος Συμπιλίδης | από το iefimerida.gr
 και ο Νίκος .Αυγερινιδης ο οποίος τα χρόνια της δεκαετίας του πανίσχυρου Αλ.Αβραμιδη παρέμενε καρτερικά στη σκιά του υφυπουργού.

Το ΠΑΣΟΚ ήρθε ξανα μετά τα γνωστά γεγονότα στην ιστορία και πάλι το Κιλκίς δεν έμεινε πίσω καθώς και τότε κατείχε υπουργικές θέσεις (Κ.Τριαριδης, Γ.Φλωριδης) διατηρώντας και διευρύνοντας την παγιωμένη κατάσταση δηλαδή ο τόπος μας να διαθέτει υπουργούς.
 Φάρος του Θερμαϊκού: Οκτώ χρόνια χωρίς τον αγωνιστή και Άνθρωπο, Ντίνο  ΤριαρίδηΓιώργος Φλωρίδης - Βικιπαίδεια

Την περίοδο αυτή στη ΝΔ οργανώθηκε και ξεκίνησαν να στήνονται δυο ισχυροί πόλοι που η συνύπαρξη τους δεν ήταν διόλου ομαλή. Καθώς η μία πτέρυγα είχε ως στόχο της την άλλη σε σημείο που πολλές φορές η αντίπαλη κομματική παράταξη να μην είχε καμία αναφορά στην καθημερινότητα τους. 

Ο εξ Ευρώπης αφιχθεις στις αρχές της δεκαετίας του 90 Σάββας .Τσιτουριδης και με εικόνες και 
 Σάββας Τσιτουρίδης: Είμαστε ένα νέο κόμμα-δίκτυο που ήρθε για να μείνει. -  Έλληνες Ριζοσπάστες
 παραστάσεις από το κέντρο εξουσίας των Βρυξελλών έδρα της  Ε.Ε. εγκαθίσταται στην πατρίδα και ξεκινά με αποφαση του Κωνσταντινου Μητσοτακη ως γ γ.Περιφερειας Θεσσαλίας την πολιτική του άσκηση στην Ελλάδα. Με ειδίκευση στα αγροτικά γρήγορα ανέρχεται και υπό την ηγεσία Μ. Έβερτ γίνεται ο σκιώδης υπουργός Γεωργίας ετοιμάζοντας το αγροτικό πρόγραμμα της ΝΔ μαζί με τον Σωτήρη Χατζηγάκη και τον Ευάγγελο Μπασιάκο.

Και επειδή το κατάλληλο ταιμινγκ παίζει τον ρόλο του πάντα, καταφέρνει ανήμερα της γιορτής του 5 Δεκεμβρίου οργανώνοντας μια ομάδα (λοχαγοί ονομάστηκαν) 
 Οι «ριζοσπάστες» αναστατώνουν τη ΝΔ - ΤΑ ΝΕΑ
και υπό την εποπτεία του Νέστορα της ΝΔ Ιωάννη Βαρβιτσιώτη να πείσουν τον κ.Καραμανλη του Αλέξανδρου να ηγηθεί της παράταξης στις εσωκομματικές εκλογές το σωτήριον έτος 1997. Όπερ και εγένετο και τον Μάρτιο του έτους αυτού ο Καραμανλής ο νεότερος κερδίζει κατά κράτος και αναλαμβάνει τα ηνία μέχρι που το 2004 γίνεται πρωθυπουργός. Ο κ.Τσιτουριδης μαζί και οι λοχαγοί καταλαμβάνουν υπουργικές θέσεις και η πορεία ανόδου για τον ίδιο ξεκινά.

Την ίδια στιγμή απέναντι χτίζεται ο εσωκομματικος αντίπαλος  ο δεύτερος ισχυρός πόλος που ακούει στο όνομα Κ.Κιλτιδης. Και το ματς αρχίζει.
 ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΛΤΙΔΗΣ - Newsbomb
Το Κιλκίς ζει μέσα σε μια πρωτόγνωρη πολιτική ατμόσφαιρα καθώς οι δύο βουλευτές έχουν έναν αφόρητο ανταγωνισμό ο οποίος πολλές φορές γίνεται τοξικός.
Απότελεσμα   του   διχασμού  αλλά  και  μίσους  μεταξύ τους   Δεκατρία  Χρόνια  (13)  της  παρουσίας  τους  να  μην  γίνει  κανένα  σημαντικό  έργο π.χ  Δικαστικό  Μέγαρο, ο  μεν  Τσιτουρίδης  υπερασπιζόταν  της  Δίδυμες  Καπναθήκες, ή ένα  οικοπεδο απέναντι της  καπναποθήκες, ο  δε  Κιλτίδης  την  Μεραρχία  Κιλκίς, αποτέλεσμα  ΜΗΔΕΝ  ΕΙΣ  ΤΟ  ΠΗΛΙΚΟΝ ΕΩΣ  ΚΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ Δεκατρία  χρόνια  καμμία  μα  καμμία  παρέμβαση  στο  Νοσοκομείο  Κιλκίς  (  δημιουργία  Μ.Ε.Θ) και  Κ.Υ  Γουμένισσας, Καμμία  παρέμβαση  στην  4η  ΠΑΘΕ, αδιαφορία  για  την  Σιδηροπδρομική  Σύνδεση  της  βιομηχανικής  περιοχής, χάθηκε  λόγω  αντιπαλότητας  ο  προαστιακός  Σιδηρόδρομος  Θεσσαλονίκης  Κιλκίς,στις  καλένδες  τα  φράγματα    π.χ  Μεταξοχωρίου και  πολλά  άλλα.
 Αιτία  αυτής  της  σφοδρής   αντιπαλότητας  ήταν  να  χαθουν   δύο  φορές  οι  νομαρχιακές  εκλογές  με  θύμα  τα άξια στέλεχοι  της  παράταξης,  Ονούφριο  Τσαβδαρίδη, ο  οποίος   έχασε  τις  εκλογές  για  50  ψηφους   και  ο  αείμνηστος   ο  αξέχαστος  Παύλος  Πασσαλίδης  τον  δήμο  Κιλκίς  για  80  ψήφους
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙΈφυγε από τη ζωή ο Παύλος Πασσαλίδης Eidisis.gr - Η ενημερωτική πύλη του  Κιλκίς

Λόγω της ισχύος τους ο καθένας είχει χιλιάδες υποστηρικτές και αυτό φαίνεται στα εκλογικά νούμερα της εποχής όπου οι δύο μαζί πολιτικοί συγκέντρωναν το 80 με 90 του συνολικού αριθμού ψήφων του κόμματος σε επίπεδο εκλογικής περιφέρειας. Και αυτό εκ των υστέρων είναι και ήταν ενα μέγα λάθος όπως αποδείχθηκε μετέπειτα.
 
 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη: Θυμάστε το "σκάνδαλο" με τη μεταγραφή του γιού  του Τσιτουρίδη;
Ο κ. Τσιτουριδης με λανθασμένες επιλογές καίγεται σε δύο μεγαλα υπουργεία που καταλαμβάνει Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αρχικά και μετέπειτα στο υπουργείο Απασχόλησης και αρχίζει να φθίνει δίνοντας χώρο να ανέλθει ο εσωκομματικος του αντίπαλος στο Κιλκίς κ.Κιλτιδης.

Ο κ.Κιλτιδης συνεχίζει την παράδοση του τόπου μας και αναλαμβάνει με απόφαση Καραμανλή τη θεση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αρχίζει και για αυτόν πεδίο δόξης λαμπρόν. 
 
Η γρήγορη φθορά της κυβέρνησης που είχε μπει στη μύτη των μεγάλων λόγω της καλής σχέσης του πρωθυπουργού με τον ρωσικό παράγοντα και τα λεφτά υπάρχουν φέρνουν την πτώση και την διακυβέρνηση στον Γεώργιο .Παπανδρεου που μας οδηγεί στα δίχτυα του ΔΝΤ με τις γνωστές συνέπειες για τη χώρα.
Το Κιλκίς αφήνεται από τον Παπανδρέου χωρίς κυβερνητική θέση.

Στη ΝΔ μετά από μια πρωτόγνωρη εσωκομματική διαδικασία εκλέγεται νικητής ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος θα είναι ο λόγος της αποχώρησης υπό μορφή ανεξαρτητοποίησης του κ.Κιλτιδη από την κοινοβουλευτική ομαδα  του κόμματος,  αφήνοντας για πρώτη φορά στα χρονικά τη ΝΔ σε επίπεδο νομού χωρίς βουλευτή και  μάλιστα  σε τρέχουσα  κοινοβουλευτική  περίοδο, μεταφέροντας  το  γραφείο  του  στην  Θεσσαλονίκη  απο  βουλευτής  Ν.Δ  Κιλκίς  σε  βουλευτή  του  ΛΑ.ΟΣ  του  Γεωργίου  Καρατζαφέρη
Nonews-NEWS: Στις "7 Θάλασσες" επισφραγίστηκε το ειδύλλιο...Ανάβει φωτιές για την Ντόρα ο Κιλτίδης στη Θεσσαλονίκη | ΠΟΛΙΤΙΚΗ |  iefimerida.gr
Η περιπλάνηση του σε διάφορα κομματικά σχήματα κόμματα διαμαρτυρίας  ΔΗΜΑΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ(  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ)...ΛΑΟΣ ( ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ)  κοστίζει και έτσι η γαλάζια παράταξη στο νομό μας ουσιαστικά μενει τραυματισμένη και σε σοβαρή κρίση.

Μετά από πολλές προσπάθειες χάρη στην στήριξη και τις φιλότιμες προσπάθειες των απλών πολιτών που ανήκουν στη μεγάλη παράταξη και έχοντας ανθρώπους ικανούς που την πονούν στην τοπική κομματική οργάνωση κρατούν όρθια την σημαία. 
Και την περίοδο εκείνη ρίχνεται στη μαχη της υψηλής πολιτικής ο νέος και πολλά υποσχόμενος δικηγόρος και αυτοδιοικητικός (σε νομαρχιακό επίπεδο) Γεώργιος Γεωργαντάς. Εκμεταλλεύεται και αυτός το σωστό ταιμινγκ και ρίχνεται στη μητέρα των μαχών (  εχοντας  διαχρονικά  "αντιπάλους" στο  ψηφοδέλτιο, τους κ.κ Τσιτουρίδη, Κιλτίδη, Θ.Πασσαλίδη  και  Ε.  Μπαλάσκα  τον κεντρικο πολιτικό στίβο κερδίζοντας την έδρα που πλέον για τη ΝΔ είναι μια σε επίπεδο νομού.

Μαχόμενος και εργατικός βουλευτής στην κυβέρνηση Σαμαρά ο Γεώργιος Γεωργαντας δεν αργεί να ξαναφέρει το νομό Κιλκίς στο προσκήνιο και ορίζεται με απόφαση πρωθυπουργού υφυπουργός Παιδείας αντικαθιστώντας συνάδελφο του ο οποίος υπέπεσε σε λάθος.
 Ορκίστηκε υφυπουργός Παιδείας ο Γ. Γεωργαντάς - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα  Online
Στους  λίγους  μήνες  υπουργίας (τρεις) του κατάφερε  και  έπεισε  τον  πρωθυπουργό  κ.  Σαμαρά  με  πράξη  νομοθετικού  περιεχομένου  να  δοθεί  λύση  στο  θέμα  των  απαλλοτριώσεων  και  να    ξεκινήσουν  οι  εργασίες  του  δρόμου  Κιλκίς  Θεσσαλονίκης   και  να  ολοκληρωθεί  ο  δρόμος  εισόδου  της  πόλεως  Κιλκίς    κάτι  που  στα  επίσημα  εγκαίνια   τόσο  ο  Περιφερεριάρχης  κ. 
 Στην κυκλοφορία ο δρόμος Κιλκίς - Μαυρονερίου - kilkispress.comΚυκλοφοριακή «ανάσα»: Άνοιξε η νέα είσοδος του Κιλκίς (ΦΩΤΟ) | Typosthes
 
 Τζιτζικώστας  και  ο  αντιπεριφερειάρχης  κ.  Βεργίδης    ευχαρίστησαν  τον  κ.  Γεωργαντά τονίζοντας  ότι  εάν  δεν  υπήρχε  η  πραξη  νομοθετικού  περεχομένου  ακόμα  και  σήμερα   ο  δρόμος  θα  ήταν  σε  εκρεμότητα

Η ΝΔ ταυτόχρονα ανασυντάσσεται και σε τοπικό επίπεδο οργανώνεται με νεαρά αλλά πολύ σημαντικά στελέχη και έχοντας προέδρους   Νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων που προσφέρουν
 Σύμβουλος στη ΝΔ ο κιλκισιώτης δικηγόρος Τριαντάφυλλος Πέτρογλου Eidisis.gr  - Η ενημερωτική πύλη του ΚιλκίςΒιολιτζής: Συνάντηση υποψηφίων συνδυασμού «Το Επιμελητήριο αλλάζει»  Eidisis.gr - Η ενημερωτική πύλη του Κιλκίς
Συγγνώμη για την αναστάτωση – ΜΑΧΗΤΗΣΗ ΟΝΝΕΔ Κιλκίς στο πλευρό των πληγέντων της Καρδίτσας – ΜΑΧΗΤΗΣ
   
  κυριολεκτικά (π.χ.Πέτρογλου,Βιολιτζης κ.α.ο  πρόεδρος  ΟΝΝΕΔ  κ.  Τατάρογλου   κια  σήμερα  ο κ.  Βασιλειάδης) φτιάχνουν ένα κράμα με καλούς νεαρούς ως επι το πλείστον αλλά καί κάποιους έμπειρους ανθρώπους που γνωρίζουν την γεωγραφία της παράταξης στο Κιλκίς και φτάνουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο την κομματική οργάνωση, ξεκινώντας  μια  νέα  αρχή  στην   τραυματισμένη  κομματική  μας   οργάνωση.

Η ολέθρια ευκαιρία του ελληνικού λαού στην όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε δυστυχώς πιο επικίνδυνη και καθεστωτικής παλαιοκομματικης νοοτροπίας και κοπής  κυβέρνηση της αριστεροακροδεξιας των συριζα-ανελ των  Τσίπρα -Καμμένου φέρνει στη ΝΔ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 
 
 
 Με ούρειο άνεμο και τη συμφωνία αλήθειας που συνάπτει  με τον Ελληνικό λαό οργανώνει και ανοίγει την παράταξη στην κοινωνία διευρύνοντας την απήχηση της γεγονός που επιβεβαιώνεται στις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις του 2019 δημοτικές,περιφερειακές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές μετέπειτα όπου σαρώνει τους γιαλαντζι αριστερούς του Τσίπρα και τους επικινδυνους πατριδοκάπηλους και συμφεροντολόγους  του Πάνου Καμμενου.
 Χαιρετισμός Θ. Καράογλου στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς για τον Θόδωρο  Πασσαλίδη και τους εκλογικούς αντιπροσώπους (11-10-2019) – Υ.ΜΑ.Θ.ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Κιλκίς24
 Στο Κιλκίς  με  μια  ισχυρή  και  οργανωμένη πλέον   σε  όλα  τα  επίπεδα  κομματική οργάνωση  η μεγάλη επικράτηση σε δήμους,περιφέρεια , ευρωεκλογές δίνει το έναυσμα για μεγάλη νίκη με αύξηση ποσοστών στη ΝΔ αλλά και πάλι δυστυχώς μόνο μία έδρα που ούτως ει άλλος με τον σημερινό εκλογικό νόμο δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα παραπάνω. Κακώς.
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ WebTVΜήνυμα νίκης απ' τον Κυριάκο στο Κιλκίς (ΦΩΤΟ) - kilkispress.com
 Είναι όμως πέραν του δέοντος χρήσιμο και πολύ σωστό να επισημαίνεται. Και να αποδεικνύεται με καλή μελέτη των μυστικών και των στοιχείων του εκλογικού νόμου.

Με συντονισμό όλων των μελών και φίλων της Ν.Δ και με εργάτες στελέχη των κομματικών τοπικών οργανώσεων στο Κιλκίς η ΝΔ πατά και πάλι γερά στα πόδια της βοηθώντας όσο καλύτερα γίνεται στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβει τα ηνία της χώρας.
 kilkis web tv: ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΙΣ 29.6.19Μητσοτάκης από Κιλκίς: Εκχώρησαν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα
 Και ο σημερινός εμπνευσμένος ηγέτης της πατρίδας μας συνεχίζει το καλό σερί,την καλή παράδοση διατηρώντας στο υπουργικό  συμβούλιο τον βουλευτή Γεώργιο .Γεωργαντά και στην πρώτη κυβέρνηση του το καλοκαίρι του 19 όσο και στην πρόσφατη  σε ένα καίριο και νευραλγικό υπουργείο ελέω και της πρωτοφανούς και θανατηφόρου πανδημίας όπου ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η μεταρρύθμιση στον τεχνολογικο κόσμο είναι η δικλείδα για την προκοπή και ευημερία στο μέλλον του πλούσιου τόπου μας της Ελλάδας. Την επόμενη ημέρα της υγειονομικής κρίσης η οποία ήδη ξεκίνησε με τους εμβολιασμούς για την επάνοδο στην κανονική μας ζωή και την ελευθερία μας ξανά. 
 Στα σκαριά νέο δικαστικό μέγαρο στο Κιλκίς | TyposthesΑποκλειστικό: Υπογραφές και 'πράσινο' φως για το Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς  Eidisis.gr - Η ενημερωτική πύλη του Κιλκίς
 
Δίνεται  πλεον  η  ευκαιρία   στον  κ.  Γεωργαντά    τα  εργα  τα  οποία  έχουν  δρομολογηθεί  από  τον  ίδιο   και  έχουν  πλέον  μπεί  σε  τάξη,  σε  συνεργασία  με  τον  αντιπεριφερειάρχη  κ.  Βεργίδη  και  τους  δημάρχου  Κιλκίς  και  Παιονίας  κ.κ  Κυριακίδη  και  Σιωνίδη,( Δικαστικό  Μέγαρο,Μ.Ε.Θ  στο  νοσοκομείο  Κιλκίς, έργα  στην  4η  ΠΑΘΕ  Πολυκάστρου, Σιδηροδρομική  Σύνδεση  ΒΙΠΕ  
 Η Γνώμη ανοίγει το φάκελλο του Νέου Γηροκομείου Κιλκίς - YouTubeΚλίνη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Κιλκίς χάρη σε δωρεά του Χρήστου Ζιώγα – ΜΑΧΗΤΗΣ
 
 Κιλκίς,ολοκλήρωση  και  παράδοση  του  Γηροκομείου  Κιλκίς, αναβαθμιση  των  ΤΕΙ  Κιλκίς,  και η  δημιουργία  λιμνοδεξαμενων ) να  βάλει  την  δική  του  σφραγίδα,ως  νέος  Αλέξανδρος  Αβραμίδης!!!

Η ΝΔ βαδίζει με σταθερά και καλά οργανωμένα δεδομένα προς την σωστή κατεύθυνση σε γαλήνια νερά και το σκάφος της έχει καλές θάλασσες.
Στον Δημήτρη Κυριακίδη το «γαλάζιο» χρίσμα για τον δήμο ΚιλκίςΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ: Επίσκεψη ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς, στο Νοσοκομείου  Γουμένισσας
Αυτό άλλωστε αντικατοπτρίζεται σε όλες τις τάσεις των ερευνών της κοινής γνώμης και απλως φρεναρεται η οποία επιτάχυνση της μηχανης του εξαιτίας του φονικού ιού που σαρώνει με μανία τον πλανήτη ολάκερο και όχι μόνο τη χώρα μας. 
 Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς | Κιλκίς24Η ΝΟΔΕ Κιλκίς έκοψε την πίτα της και μοίρασε ...αισιοδοξία Eidisis.gr - Η  ενημερωτική πύλη του Κιλκίς
 
 
Οπως θέλουν κάτι τέτοιο σκοπιμως να περάσουν,μάταια όμως, στην ελληνική κοινωνία οι ινστρουκτορες της αριστερας του λαϊκισμού, των βοσκοτόπων, των θαυμαστών της Βενεζουέλας, των θιασωτών του ινστιτούτου της Φλωρεντίας, των συνεργατών και φίλων τους ιδιοκτητών της foli - folie, 
 
 Η ΝΟΔΕ Κιλκίς τίμησε την μνήμη του Παύλο Πασσαλίδη-Eidisis.gr webTVΚιλκίς: Τίμησε και τιμήθηκε η Κική Πάγκου Παπαδοπούλου - YouTube
 των σκευωρων για να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους με την χειραγώγηση για ίδιον όφελος της υποθεσης της νοβαρτις, των καταπτυστων συμφωνιών ξεπουληματος της ιστορικής της μιας και μόνης ελληνικής Μακεδονίας, της αυταπάτης, των οπαδών της αποχώρησης της χώρας από τη νομισματική ένωση και το ευρω, του κλεισίματος των τραπεζών και της ουσιαστικής χρεοκοπίας της χώρας το καλοκαίρι του 2015 και της επιβολής του καπιταλ κοντρόλ, οι πάροχοι αδειών σε τρομοκράτες και άφεσης αμαρτιών με εωλους ποινικους κώδικες σε εγκληματίες και κακοποιούς ψαρεύοντας σε θολά νερά  κ.ο.κ. 

Καλή χρονιά, καλή φώτιση, χρόνια πολλά.

Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου