NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Απομακρύνθηκε το ATM από την πύλη του νοσοκομείου Κιλκίς

Απομακρύνθηκε το ATM από την πύλη του νοσοκομείου ΚιλκίςΑπομακρύνθηκε τελικά το ATM της τράπεζας Πειραιώς από την πύλη του νοσοκομείου Κιλκίς, μετά τις καταγγελίες του κ. Γεώργιου Αχ. Μιχαηλίδη, πρώην ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Κιλκίς.

 

Μετά την απομάκρυνση ο κ. Μιχαηλίδης απέστειλε ανοιχτή επιστολή προς, Διοίκηση Τράπεζας Πειραιώς, Διοίκηση Νοσοκομείου Κιλκίς, Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Δήμαρχο Κιλκίς:

Κύριοι,

Με χαρά διαπίστωσα πως το εν λόγο ΑΤΜ έχει αφαιρεθεί από την πύλη του Νοσοκομείου και έχει πάψει να δημιουργεί πρόβλημα στην είσοδο – έξοδο του Ιδρύματος και στους εργαζομένους της πύλης που ήταν σε καθημερινή διαμάχη με τους εκτός Νοσοκομείου πελάτες που θεωρούσαν πως το ΑΤΜ  σε συνδυασμό με το εύκολο παρκάρισμα και διπλοπαρκάρισμα τους έλυνε τα χέρια.

Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση της Τράπεζας που την επιστολή μου την έλαβε ως καταγγελία και προχώρησε στην άμεση διακοπή λειτουργίας του και τελικά στην απομάκρυνσή του.

Δεν γνωρίζω εάν η Διοίκηση του Νοσοκομείου, ο Αντιπεριφερειάρχης ή ο Δήμαρχος που είχαν λάβει σχετικές επιστολές, έχουν παίξει κάποιον ρόλο στην παραπάνω διαδικασία.

Γεώργιος Αχ. Μιχαηλίδης

Πρώην Ανεξάρτητος  Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου