NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Κοιτάξτε τον καθρέπτη σας κυρία Αγαθοπούλου

 Ειρήνη- Ελένη Αγαθοπούλου : Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.σημαίνει.... Eidisis.gr - Η  ενημερωτική πύλη του Κιλκίς

Οργή  στην  Γουμένισσα, μετά  την  αποκάλυψη  πως  μεθοδεύθηκε  από     τον  ΣΥΡΙΖΑ  το  κλείσιμο  του  καταστήματος  ΕΛΤΑ.  για  να  εκτεθεί  η  κυβέρνηση.

 

Μετά την επαναστατική γυμναστική και το στόχο της αποσταθεροποίησης της χώρας που εξελίχθηκαν σε φιάσκο (υπόθεση βοήθειας του αρχιδολοφόνου  Κουφοντίνα, κατευθυνόμενες εξεγέρσεις απο τον ΣΥΡΙΖΑ

εν μέσω της πανδημίας που πλήττει τη χώρα σε τρίτη φάση όπως και όλο τον πλανήτη) οι εκπρόσωποι της πιο επικίνδυνης και ανίκανης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επανέρχονται στα τοπικά ζητήματα γιατί η ήττα τους από την νέα αυτή αποτυχία τους είναι μεγάλη.

Έτσι λοιπόν και εδώ στο νομό μας γελάει ο κόσμος με την υπερδραστηριοποίηση της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ κας Αγαθοπούλου και με την επί καθημερινής βάσης προβολή της για κάθε θέμα. Με προφανή σκοπό την προσέλκυση ψήφων και την αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση για να ρίξει στάχτη στα μάτια του πολιτικού πελατολογίου της. Αλλά και για να κρύψει την παταγώδη αποτυχία και αμηχανία του ΣΥΡΙΖΑ που πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.

Στην προσπάθεια της αυτή  (για τούτο γέλιο προκαλούν τα όσα αναφέρει) έχει κάθε δικαίωμα εκ του ρόλου της, όμως δεν μπορεί να καταφεύγει σε κριτική όταν προηγουμένως ως φαίνεται δεν έχει προβεί σε αυτοκριτική.

Ναι είναι αρμοδιότητα της να μιλάει αλλά ως νέος άνθρωπος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η τακτική να διαφωνείς σε όλα για να δείξεις ότι κανείς αντιπολίτευση έχει ξεπεραστεί ,ανήκει στο παρελθόν. Και αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά συμβάλλεις με προτάσεις και χρήσιμες ιδέες στην κατεύθυνση να ωφεληθεί η τοπική κοινωνία από κάτι το οποίο υποστηρίζεις και αγορά την περιοχή μας.

Ο λόγος αφορά την περίπτωση των ΕΛΤΑ Γουμένισσας που με την ενεργοποίηση της κυβέρνησης ΝΔ, και  δη  του  υφυπουργού  Ηλεκτρονικής  Διακυβέρνησης  βουλευτή ν. Κιλκίς κ.  Γεωργαντά , το κατάστημα δεν κλείνει και θα συνεχίσει τη λειτουργία του κανονικά, παρά  την  μεθοδευμένη  και  άθλια  συμπαιγνία  του  ΣΥΡΙΖΑ  εναντίον  των  πολιτών  της  Γουμένισσας.

Αλλά να έρχεται σήμερα που όλα επιλύθηκαν με τρόπο θετικό και να πετά λάσπη και ψευδή στον ανεμιστήρα η κα Αγαθοπούλου   για  να  δικαιολογηθεί  στην  κατακραυγή  που  ήδη  υπάρχει  στην  Γουμένισσα  εναντίον, από  την  ώρα  που  αποκαλύφθηκε  το  βρώμικο  σχέδιο τα ης  της πάει πολύ.

Μας ξεπερνά και δεν υπάρχει άλλη εξήγηση παρά το μόνο ότι δηλαδή λέμε λέμε κάτι θα μείνει μιας και από ουσία τίποτα.

Το περιτύλιγμα καλό το περιεχόμενο το μέσα όμως είναι άδειο. 

Η κα Αγαθοπούλου η οποία επί τέσσερα χρόνια όντας πρόεδρος σε μια επιτροπή όπου διορίσθηκε και απλώς ελάμβανε έναν διόλου ευκαταφρόνητο μισθό από χρήματα του ελληνικού λαού δεν θυμήθηκε το Κιλκίς.

Μόλις όμως επανήλθε στη βουλευτική θέση της τότε μετά τόσα χρόνια ξαναήρθε και ασχολείται έκτοτε με τον τόπο μας.

Καλό αυτό καθώς έτσι προωθούνται θέματα του νόμου από περισσότερους εκπροσώπους της περιοχής μας.

Ομως αυτό δε σημαίνει ότι όλα είναι καλώς καμωμένα μιας και η πολιτική βουλιμία να δείξουμε κάτι δεν φέρνει πάντοτε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι όπως δηλαδή συμβαίνει και στην εν λόγω υπόθεση των ΕΛΤΑ Γουμένισσας την οποία η κα βουλεύτρια του νόμου μας θα έπρεπε να ακολουθήσει το γνωστό σλόγκαν διαφήμισης καλύτερα να μην πεις τίποτα παρά να εκτεθείς (καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς).

Γιατί στο θέμα αυτό οι ευθύνες ας αναζητηθούν στον εαυτό της και για αυτό της προτείνουμε στον τίτλο να κοιτάξει απλώς τον καθρέπτη της και εκεί φαίνονται ολοκάθαρα τι συμβαίνει και ποιος είναι υπεύθυνος για την εξέλιξη της υποθέσεως των ΕΛΤΑ.

 

Αφού η κα Αγαθοπούλου θέλει να μας παραπλανήσει λέγοντας αστεία πράγματα ας μας απαντήσει στο εύλογο ερώτημα που έχει η κοινή γνώμη της περιοχής. Είχε η όχι αποσπασθεί στον ΣΥΡΙΖΑ  Π.Ε  Γουμένισσας ( αλήθεια  που  βρίσκεται  το  συγκεκριμένο  γραφείο); υπάλληλος του καταστήματος ταχυδρομείων της Γουμένισσας.

Αυτό μόνο. Περιμένουμε την ειλικρινή απάντηση της.

Αν  θέλεις  να  συμβάλεις  άμεσα  κ.  Αγαθοπούλου   και  να  αποκαταστήσεις  την όποια αξιοπιστία  σου  στην  Γουμένισσα να  ζητήσεις   ανασταλεί  η  απόσπαση  (στο  γραφείο  της  , όπως  λέγεται  του  συγκεκριμένου  υπαλλήλου,) και  να  πλαισιώσει  το  αποσπασθέντα   υπάλληλο  από  το  Πολύκαστρο  και  να  υπάρχει  μια  εύρυθμη  λειτουργία  του  καταστήματος  μετά  την  καταλυτική  παρέμβαση  επίλυσης  του  προβλήματος  που  ο  ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε   από τον  κ.  Γεωργαντά.  Περιμένουμε

Μέχρι τότε θέλουμε με την ευκαιρία να απαντήσουμε και σε μια σειρά άλλων λεγομένων της μας βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Όσον αφορά τα λεγόμενα περί εκλογών όπως αφήνει να εννοηθεί η κα Αγαθοπούλου μάλλον εκ του ασφαλούς ομιλεί καθώς η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει να σχέση με κόμματα που παίζουν με τους θεσμούς όπως παλαιόθεν έχουν πράξει οι σύντροφοι της στον ΣΥΡΙΖΑ που χρησιμοποίησαν κάθε μέσο προκειμένου να έλθουν στην εξουσία την πρώτη φορά.

Και πάντοτε ότι κι αν έπραξαν και σε άλλες περιπτώσεις ποτέ δεν σκέφτηκαν το θέμα των θεσμών της πολιτείας αλλά το δικό τους προσωπικό συμφέρον (τα παραδείγματα πολλά και είναι μάταιο να τα απαριθμήσουμε γιατί ο κόσμος και ξέρει και διαθέτει καλή μνήμη). Για αυτό για υπευθυνότητα μη μιλούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και κάθε άλλη άποψη είναι εκ του πονηρού και του εκ του ασφαλούς.

Η χώρα πορεύεται εν μέσω μιας δύσκολης συγκυρίας με μέτωπα παντού και το μόνο αχρείαστο είναι η συζήτηση αυτήν την ώρα για εκλογές. Εκ του ασφαλούς λοιπόν γιατί στην γκλίτσα του τσομπάνη μην ξύνονται όπως λέει και η παροιμία. Γιατί καμιά φορά μπορεί να γυρίσει το μυαλό και να έχουνε κωμωδίες στην αξιωματική αντιπολίτευση η οποία ακόμη δεν έχει συνέλθει από το στραπάτσο του 2019 τέσσερις φορές σε δύο μήνες. Και κα Αγαθοπούλου τον κύριο Τσίπρα τον ρωτήσατε; Τρέμει το φιλοκάρδι του, γιατί αν χάσει πείτε αλεύρι το (οι) 53 τον γυρεύει...

Οσο δε για το ότι η ΝΔ κυβέρνησε επί 40 χρόνια μόνο ως αστείο φαίνεται καθώς θα πρέπει η αμόρφωτη πολιτικά νεαρή βουλευτής να διαβάσει (τότε ήταν μικρή) και να ενημερωθεί για την ιστορία και τα χρόνια διακυβέρνησης τότε.

Και αν δεν μπορεί να διαβάσει καλύτερα ας ρωτήσει τους συναδέλφους της στον ΣΥΡΙΖΑ πρώην στελέχη και υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που πεινασμένοι για εξουσία μόλις κατέστρεψαν το κίνημα τους με δεκάδες λάθη, σκάνδαλα κ.ο.κ τώρα μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναζεστάνουν καμία υπουργική θέση η διορισμένη καρέκλα.

Οσο δε για τα περί μνημονίου ας ρωτήσει τον φίλο του αρχηγού της τον Κο Γ.Α.Παπανδρεου ποιος έφερε στη χώρα τη δαμόκλειο σπάθη του μνημονίου στην Ελλάδα. Αλλά και η ίδια ας κοιτάξει λίγο δίπλα της στο κοινοβούλιο στα έδρανα του ΜΕΡΑ 25 και να δει τον επικεφαλή του πρώην σύντροφό της πολιτικά τον περιβόητο Γιάνη με ένα Ν τον άνθρωπο που κατ' εντολή του Αλέξη Τσίπρα έφερε τη χώρα στα κάπιταλ κοντρόλ με τις αλλήστου μνήμης φαντασιώσεις του και αυταπάτες της δημιουργικής ασάφειας κλπ. Τον άνθρωπο που η μόνη κόκκινη γραμμή που ακολούθησε ήταν η γραμμή αυτής της απόχρωσης στο σακάκι του όταν συναντιόταν (βοηθά ΠΑΝΑΓΙΑ τι θυμόμαστε) στις συναντήσεις του κ.Βαρουφάκη με τους Ευρωπαίους εταίρους και τους δανειστές της χώρας. Οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ είχαν χάσει τα λεγόμενα και τη λογική τους με όσα κενά, κούφια και ονειρικά οικονομικά τους ανέφερε στις συζητήσεις τους ο Γιάνης με ένα Ν.

Κα Αγαθοπούλου η άσκηση πολιτικής και η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι εύκολο πράγμα απλώς προϋποθέτει σύνεση, σοβαρότητα και δουλειά. Μόνο έτσι πετυχαίνεις στον χώρο αυτό. Και ως νέος άνθρωπος η πορεία και η πολιτική τακτική των συνθημάτων και των εύηχων τσιτάτων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. 

Ζούμε σε μια άλλη εποχή, στην νέα μεταπολίτευση εκεί που η ουσία και η γνώση, η τεκμηρίωση και τα επιχειρήματα είναι που δίνουν. Αν δυστυχώς έχετε μείνει στην περασμένη εποχή τότε καλύτερα να αναθεωρήσετε αντί να κατεβείτε από το τρένο της πολιτικής γιατί πολλοί πρώην πασοκογενείς με μεταγραφή στο χώρο σας περιμένουν να πιάσουν στασίδι. Και αυτοί τουλάχιστον εφόσον ακολουθήσουν την λάθος αυτή πορεία θα τους κατανοήσουμε καθώς αυτά διδάχθηκαν από το παλιό το ξεπερασμένο που ανήκει στο παρελθόν. 

Εσείς είστε μια νέα πολιτικός της σύγχρονης εποχής που δικαιολογείσθε έστω και έτσι λόγω ηλικίας και τουλάχιστον έχετε το τεκμήριο του να μάθετε. Και σε αυτό είμαστε με το καινούργιο που όμως δεν πορεύεται με τον παλιό μανδύα ιδεών και απόψεων. 

 

Καλή συνέχεια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου