NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

 

Είναι η ώρα να αποδείξουμε επιτέλους ως άνθρωποι που αγαπάμε τον τόπο μας να πράξουμε τα αυτονόητα έστω και τώρα την ύστατη στιγμή βάζοντας πάνω από όλα την ατομική ευθύνη και την υπευθυνότητα για να ξεφύγουμε από τον ΕΦΙΑΛΤΗ.

Εστω και τώρα ας σταματήσουμε να κάνουμε τους ''έξυπνους'' και τους ψεκασμένους, τους ξερόλες και τους αρνητές. Και ας ιεραρχήσουμε τους τρόπους τους οποίους θα βάλουμε μπροστά για να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο κακό που έχει φτάσει στο νομό μας με αποτέλεσμα τα χθεσινά 80 κρούσματα.

Ας σταματήσουμε έστω και τώρα να κυκλοφορούμε χωρίς μάσκα και να πηγαίνουμε από στέκι σε στέκι άσκοπα και χωρίς λόγο λες και δεν ζούμε σε καιρούς πανδημίας.

Ας σταματήσουμε έστω τώρα δεν είναι αργά να υποστηρίζουμε έτσι απλά ότι δεν υπάρχει και δεν έχει καμιά βάση όλο αυτό το θέμα που λέγεται κορωνοϊός, μια γρίπη είναι και τίποτα άλλο ... κ.λπ. κ.λπ. αυτά τα παντελώς αστεία πράγματα που ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά από κάποιους αφελείς και συνωμοσιολόγους της κακιάς ώρας.

Ας σταματηουμε έστω και τώρα να έχουμε θυμηθεί όλες και όλοι τον αθλητισμό και να βγαίνουμε έξω με φόρμα και αθλητική περιβολή και να κυκλοφορούμε στον κεντρικό δρόμο με τσιγάρο στο χέρι και καφέ στο άλλο χέρι κάνοντας στάση στο καφέ της αρεσκείας μας.

Δεν μπορεί ξαφνικά όλες και όλοι να έχουμε ως πρόφαση το 6 και να κυκλοφορούμε ολημερίς από εδώ και από εκεί για να βγάλουμε βόλτα το κατοικίδιο μας επί 24ωρου βάσεως και για την δική μας καθαρά δικαιολογία να είμαστε έξω.

Και άλλα τόσα και και και κ.ο.κ. 

 

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, 

ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΑΒΟ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ. ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ... ΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΑΣΙΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ.,

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ (ΚΟΡΩΝΟΪΟ) ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΘΙΖΕΙ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

KAI OI ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΙ ΠΕΝΤΕΚΑΙΔΕΚΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΩΠΟ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ.

 


 

  

 

 

 

 

 

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου