NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ


 

Συνωστισμός 40άρηδων για το εμβόλιο! Τεράστια η συμμετοχή στην πλατφόρμα, άνοιξαν νέα κέντρα.

 


Το πρόγραμμα εμβολιασμών προχωράει με ταχύτατους πλέον ρυθμούς καθώς η συμμετοχή των πολιτών είναι τεράστια, κάτι που φάνηκε περίτρανα χθες αμέσως μόλις άνοιξε η πλατφόρμα για τις ηλικίες 40-44.

Στο πρόγραμμα μπήκε από χθες και η ηλικιακή ομάδα 40-44 και μάλιστα με το «καλημέρα» φάνηκε ότι η συμμετοχή για τους εμβολιασμούς (θα γίνονται μόνο με το εμβόλιο της AstraZeneca) είναι τεράστια.

Ο κόσμος που ανήκει ηλικιακά σε αυτή την κατηγορία έσπευσε να κλείσει ραντεβού με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα προσωρινό «μπλοκάρισμα» στο σύστημα. Το «έμφραγμα» στο σύστημα, πάντως, ξεπεράστηκε λίγο μετά και η πλατφόρμα στη συνέχεια λειτούργησε άψογα.

Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί πολίτες, ειδικά στην Αττική, δεν μπορούσαν να βρουν διαθέσιμο ραντεβού με αποτέλεσμα να ψάξουν για άλλες λύσεις, όπως το να χρησιμοποιήσουν άλλον Ταχυδρομικό Κώδικα προκειμένου να μην χάσουν χρόνο και να κάνουν το εμβόλιο! Για παράδειγμα, 40άρης από το κέντρο της Αθήνας, δήλωσε κατοικία στη Θήβα -απ' όπου έλκει την καταγωγή του - και κατάφερε να κλείσει ραντεβού για τις 9 Μαΐου.


Πηγή: iefimerida.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου