NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Η μόνη λύση ο εμβολιασμός. Καλά πηγαίνει στο Κιλκίς


 

ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. 

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται το πρόγραμμα εμβολιασμού σε επίπεδο Νομού Κιλκίς. 

 

ΚΙΛΚΙΣ : Βάσει των επίσημων δεδομένων και στοιχείων από τους αρμόδιους φορείς έχει ξεπερασθεί το 30% για την πρώτη δόση του εμβολίου ήτοι 24.047 πολίτες και 15.474 συμπολίτες μας έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και με τις δύο δόσεις (περίπου 20%).

Πάντως όπως εκτιμούν οι παράγοντες των φορέων που πραγματοποιούν το τεράστιο πρόγραμμα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η εικόνα από τα ραντεβού που έχουν προγραμματισθεί δίδει αισιόδοξα μηνύματα καθώς έχει εμπεδωθεί στην κοινωνία σε υψηλά ποσοστά ότι ο μόνος δρόμος, η λύση απέναντι στον κορωναιό covid - 19 είναι το εμβόλιο.

ΣΤΗ ΧΩΡΑ:

Aξιοσημείωτο στοιχείο που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι στο σύνολο της χώρας οι εμβολιασμοί ξεπέρασαν τα 5.500.000 εκ των οποίων 3.600.000 ήταν ο αριθμός των συμπατριωτών μας που έλαβαν την πρώτη δόση και κοντά στα 2.000.000 έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία κάνοντας και τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Οι αριθμοί αυτοί φυσικά αλλάζουν κάθε μέρα (προς τα πάνω) καθώς έχουν ανοίξει όλες οι κατηγορίες ενηλίκων για εμβολιασμό και οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που με την ισχυρή βούληση τους κλείνουν τα ραντεβού τους κατά χιλιάδες γεγονός που μόνο αισιοδοξία προκαλεί. Και δίνει το μήνυμα ότι όλες και όλοι πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο δηλαδή να οριστικοποιήσουμε το ραντεβού μας και για δυο ημέρες να αφιερώσουμε μόλις 15' από το χρόνο μας προκειμένου να κάνουμε το εμβόλιο μας για να στηθεί επιτέλους το περιβόητο τείχος ανοσίας. 

Μόνο έτσι με την τακτική αυτή θα βάλουμε βήμα βήμα τέλος στην πανδημία που έχει προκαλέσει άνω των 3.500.000 θανάτων ανά τον πλανήτη συν τα πάρα πολλά εκατομμύρια κρουσμάτων που καταγράφονται σε κάθε γωνιά της γης. Για να πάρουμε πάλι τις ζωές μας πίσω.

 

ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου