NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ


 

Ο Τσίπρας διαδήλωσε αγκαλιά με Τζουμάκα, Ξενογιαννακοπούλου και Σπίρτζη.

Μαζί με στελέχη από το βαθύ ΠΑΣΟΚ διαδήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά και το νομοσχέδιο Χατζηδάκη.

 

Χέρι - χέρι με το "βαθύ" ΠΑΣΟΚ διαδήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά και το νομοσχέδιο του Κωστή Χατζηδάκη για τα εργασιακά.

Ο Αλέξης Τσίπρας- όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες- επέλεξε να έχει στο πλευρό του άλλοτε εξέχοντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Στέφανος Τζουμάκας, που διετέλεσε υπουργός του Ανδρέα Παπανδρέου και υπήρξε εκ των ιδρυτικών μελών του κόμματος. Αργότερα μάλιστα διεκδίκησε ανεπιτυχώς και την ηγεσία του πολιτικού φορέα το 2011. 

Ο Στέφανος Τζουμάκας αποφάσισε να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν πρόσκλησης του Αλέξη Τσίπρα σε συστράτευση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων και έγινε έτσι ένα από τα 120 στελέχη του ΠΑΣΟΚ που "πήραν μεταγραφή" για την Κουμουνδούρου, το Δεκέμβριο του 2019.  

 


 

Μαριλίζα και Σπίρτζης στον αγώνα για τον ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλευρό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στάθηκε και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία υπήρξε και αυτή υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, προστατευόμενη του Γιώργου Παπανδρέου και του Χρήστου Παπουτσή, γραμματέας του ΠΑΣΟΚ για λίγους μήνες, πριν γυρίσει την πλάτη στο άλλοτε κραταιό κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου και πάει και αυτή με τη σειρά της στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Από την συγκέντρωση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος απαρνήθηκε την "Χαριλάου Τρικούπη" την εποχή των μνημονίων και έγινε υπουργός της κυβέρνησης "Τσίπρα", από την πρώτη κιόλας ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το κόμμα της Αριστεράς.  

Απουσία στη σημερινή "άκρως οικογενειακή" ατμόσφαιρα πήρε ο Γιάννης Ραγκούσης, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Ωστόσο το κενό του αναπληρώθηκε και από άλλα στελέχη που άφησαν πίσω τους τον "ήλιο τον πράσινο" για τα "μάτια" του Αλέξη Τσίπρα, όπως ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος.

 

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: THETOC

 


 




 


 

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου