NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Eξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Γουμενίσσης ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


 

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΤΗΣ Ι.Μ.ΠΟΛΥΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ Κ.Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ.


Εξήλθε του νοσοκομείου Γ.ΓΕΝNΗΜΑΤΑΣ της Αθήνας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης και Τοποτηρητής της Ι. Μ. Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Δημήτριος με ελαφριά ευτυχώς εγκαύματα σε χέρι και αυτί.

Την έξοδο επίσης από νοσοκομεία της πρωτεύουσας όπου νοσηλεύονταν έλαβαν επίσης και άλλοι έξι Μητροπολίτες ενώ παραμένει στο ΚΑΤ λόγω σοβαρότερων εγκαυμάτων που έχει  ο Αρχιμανδρίτης-Γραμματέας Συνοδικού στον οποίο όλοι ευχόμασθε να λάβει και αυτός εξιτήριο καθώς και ταχεία ανάρρωση σε όλους τους Μητροπολίτες.

 

 

 

 

Δήλωση του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά για την επίθεση κατά των Μητροπολιτών

 

Με αφορμή τη χθεσινή επίθεση κατά Μητροπολιτών, στη Μονή Πετράκη, ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η χθεσινή επίθεση εναντίον επτά Μητροπολιτών, στη Μονή Πετράκη, προκαλεί οργή και αγανάκτηση.
Ανάμεσα στα θύματα της πρωτόγνωρης και ειδεχθούς αυτής πράξης, ήταν και ο δικός μας, Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημήτριος, για την κατάσταση του οποίου ενημερώνομαι διαρκώς.
Ας του ευχηθούμε όλοι ταχεία ανάρρωση».
 

 


Δήλωση δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη για την επίθεση κατά των Μητροπολιτών 

Καταδικάζουμε την εγκληματική ενέργεια εις βάρος των επισκόπων του Συνοδικού Δικαστηρίου, στο οποίο προεδρεύει ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως, Πολυκάστρου & Γέφυρας κ.κ. Δημήτριος και ευχόμαστε να έχουν όλοι ταχεία ανάρρωση.

Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης λίγη ώρα μετά το συμβάν και σήμερα το πρωί είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας, ο οποίος τον πληροφόρησε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

 

 

 


Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την επίθεση κατά Μητροπολιτών, στη Μονή Πετράκη 

Σοκ προκαλεί η αποτρόπαια, πρωτοφανής και πρωτόγνωρη επίθεση που δέχτηκαν από ιερομόναχο, 7 μητροπολίτες και 4 άλλα άτομα με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη.  

Ένα τραγικό γεγονός που ανησυχεί την Ελληνική κοινωνία.Μεταξύ των αρχιερέων και ο δικός μας μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως, Πολυκάστρου, Δημήτριος. 

Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλους. 

Ο Θεός να τους φιλάει και να είναι πάντα καλά.

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου