NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ KΡΙΣΤΙΑΝ

 


 

Το μεγαλύτερο μάθημα για το πόσο σημαντική είναι η ζωή και πόσο μικρή ταυτόχρονα η κλωστή από τη ζωή στον ... απευκταίο (θάνατο).
Η μικρότητα μας και η αφελής στάση μας καθημερινά που μας κάνει να τρώμε τις σάρκες μας και να νομίζουμε ότι όλα είναι παντοτινά.
Ο Δανός αθλητής με τη συνταρακτική τρομακτική στιγμή του εντός γηπέδου μας έδωσε το καλύτερο μάθημα ζωής και όλη η υφήλιος και η κοινή γνώμη ανεξαρτήτως αν παρακολουθεί αθλητισμό ή όχι παρέμεινε καθηλωμένη, με κομμένη την ανάσα για πολλές ώρες με παρατεταμένη αγωνία, στους τηλεοπτικούς δέκτες για να δει τι συμβαίνει με έναν άνθρωπο που πριν λίγο έτρεχε και αγωνιζόταν για το εθνόσημο της Δανίας.
Ενας νέος άνθρωπος γεμάτος ζωή έπεφτε στο καναβάτσο και όπως λένε οι γιατροί ... έφυγε και ξαναγύρισε.
Το μεγαλείο του αθλητισμού και οι εναλλαγές συναισθημάτων έκαναν ένα κατά τα άλλα αμέριμνο απόγευμα Σαββάτου ένα από τα πλέον σημαντικά σημεία της ζωής μας βλέποντας όλες και όλοι από τηλεοράσεως την στιγμή της πτώσης του ποδοσφαιριστή Ερικσεν στο χορτάρι του γηπέδου όπου η εθνική ομάδα της χώρας τους αντιμετώπιζε την αντίστοιχη εθνική της Φιλανδίας για το euro 2020.
Η χαρά έγινε κόλαφος όταν ο Δανός άσσος πήγε και τελικώς ΕΥΤΥΧΩΣ ήρθε και πάλι πίσω χάριν της ικανότητας του γιατρού και των συμπαικτών του που διέγνωσαν σωστά ο καθείς από τη θέση του και δεν άφησαν τον Ερικσεν να περάσει στην αιωνιότητα επαναφέροντας ένα παλικάρι εκεί που ανήκει, στην οικογένεια του και τους φίλους και συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές. Οι οποίοι με μοναδικό τρόπο μας ολοκλήρωσαν το σπουδαίο μάθημα όταν έχτισαν ένα ανθρώπινο τείχος γύρω από τον συνάδελφο τους που είχε σωριαστεί σαν χαρτί στο έδαφος. Προστατεύοντας τον άνθρωπο που λίγα λεπτά πριν του μιλούσαν και του έδιναν αλλά και έπαιρναν από αυτόν οδηγίες για το πως πρέπει να κινηθούν εντός γηπέδου ώστε να έρθει το πολυπόθητο γκολ.
Η ζωή είναι ΝΙΚΗΤΗΣ μετά το χθεσινό αυτό συμβάν που εκατομμύρια μάτια δάκρυσαν από την παγερή εικόνα του Ερικσεν να πέφτει χωρίς ανάσα κάτω, έτσι ξαφνικά.
Νομίζουμε ότι το τρόπαιο πλέον έχει κριθεί ποιος θα το πάρει. ΑΣΦΑΛΩΣ ο Δανός αθλητής ο οποίος νίκησε με διαφορά παρά του ότι δεν μπήκε η μπάλα στο στόχο της δηλαδή την εστία. Ο Ερικσεν πήρε για όλη την παγκόσμια κοινότητα από ... χθες, το euro 2020 δεν έχει σημασία που θα καταλήξει σε ποια χέρια γιατί χθες έγινε και ο τελικός και η απονομή εκεί στο νοσοκομείο όπου ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται νοσηλευόμενος.
Νομίζουμε ότι το τρόπαιο πλέον έχει κριθεί ποιος θα το πάρει. ΑΣΦΑΛΩΣ ο Δανός αθλητής ο οποίος νίκησε με διαφορά παρά του ότι δεν μπήκε η μπάλα στο στόχο της δηλαδή την εστία. Ο Ερικσεν πήρε για όλη την παγκόσμια κοινότητα από ... χθες, το euro 2020 δεν έχει σημασία που θα καταλήξει σε ποια χέρια γιατί χθες έγινε και ο τελικός και η απονομή εκεί στο νοσοκομείο όπου ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται νοσηλευόμενος και τον προσέχουν οι γιατροί.
Το κύπελλο έχει ήδη απονεμηθεί και ο Ερικσεν είναι ο κάτοχος του πια. Αχαρος ο ρόλος των άλλων ομάδων γιατί το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 πραγματοποιήθηκε ο τελικός και αυτός δεν έχει νικητή και ηττημένο αλλά έχει τον ΕΡΙΚΣΕΝ τροπαιούχο, για πρώτη φορά δεν πάει στα χέρια αρχηγού ομάδας αλλά ενός παίκτη που δεν χρειάζεται να αγωνισθεί στον τελικό της διοργάνωσης.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ.
ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.
ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
 
 

 
NEA ΠΟΡΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣ
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου