NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Εκκληση Μ.Παγώνη να εμβολιασθεί ο κόσμος


 

Παγώνη: Αν δεν πιάσουμε το 80% τα πράγματα από Οκτώβρη δεν θα πάνε καλά



Στους σκληρούς δείκτες που παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα καθώς χθες ανακοινώθηκαν 761 κρούσματα, 189, διασωληνωμένοι και 4 θάνατοι, ανακοινώθηκε η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ματίνα Παγώνη.

Όπως είπε μάλιστα μιλώντας στο Mega, θα φτάσει η ημέρα που θα μιλήσουμε για μηδέν θανάτους «αν συντονιστούμε όλοι και εμβολιαστούμε».

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αν δεν εμβολιαστεί υπάρχουν μεταλλάξεις, αυτή την στιγμή η Δέλτα έχει αύξηση μεταδοτικότητας από 50-70% που σημαίνει ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή», υπογράμμισε.

«99,9% για να μην πω 100% όσοι έχουν εμβολιαστεί δεν έχουν μπει μέχρι σήμερα σε ΜΕΘ. Μπορεί κάποιος να νοσήσει, υπάρχει ένα παράθυρο 10%. Γιατί να νοσήσει από κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί; Γιατί να νοσήσουμε;», πρόσθεσε και τόνισε ότι «δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην πάμε για εμβολιασμό. Πριν ξεκινήσουν για διακοπές πρέπει να πάνε για εμβολιασμό. Η νόσος είναι εδώ, οι μεταλλάξεις είναι εδώ, δεν πρέπει να γυρίσουμε πίσω. Δεν πρέπει να φοβάται ο κόσμος, τα εμβόλια είναι ασφαλή».


Πηγή: iefimerida.gr 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου