NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Φωτογραφική αποτύπωση του Δήμου Παιονίας για τουριστική προβολή


 

 
Μια νέα, δημιουργική και πολλά υποσχόμενη συνεργασία ξεκίνησε ο δήμος Παιονίας στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής της περιοχής.



Αξιοποιεί τη «Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας - OUT of FOCUS» προκειμένου να υλοποιήσει σχέδιο φωτογράφισης της Παιονίας για αξιοθέατα, μνημεία, φυσιολατρικό απόθεμα, τοπικά προϊόντα και με τον τρόπο αυτό ο δήμος να συγκεντρώσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό με το οποίο αφενός θα εμπλουτίσει την τουριστική του ιστοσελίδα, αφετέρου θα δημιουργήσει ένα φωτογραφικό λεύκωμα της περιοχής.

Το Σάββατο 3 Ιουλίου, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Σιωνίδης και ο επικεφαλής της ομάδας τουριστικής προβολής του δήμου Χρήστος Δραγανίδης υποδέχθηκαν τα μέλη της «Λέσχης Δημιουργικής Φωτογραφίας - Out of focus», στο δημαρχείο Παιονίας και συζήτησαν τις παραμέτρους της επικείμενης συνεργασίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Δραγανίδης και ο πρόεδρος του συμβουλίου της κοινότητας Γουμένισσας Αστέριος Τάτσης, ξενάγησαν τους φωτογράφους στο ιστορικό μνημείο της Χρυσαλλίδας στη Γουμένισσα από όπου ξεκίνησε και η εκτέλεση του σημαντικού αυτού έργου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η «Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας» θα φωτογραφίσει την Παιονία εθελοντικά και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση προς το δήμο ή άλλο φορέα. 

 



 

 

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου