NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

SOS με τα νέα στοιχεία κρουσμάτων


 

ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΟΔΥ.


ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021:

3.565 ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ 

(463.473 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ), 

 

 

9 ΘΑΝΑΤΟΙ (12.867 OI AΠΩΛΕΙΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ),

121 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ,

9 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ

 

 Πολύ άσχημα τα νέα μετά την νέα εκτόξευση του αριθμού των κρουσμάτων κορωναϊού. Η κατάσταση είναι πλέον πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη και χτυπούν καμπάνες καθώς η πανδημία δείχνει το τέταρτο πρόσωπο της (4ο κύμα) γεγονός που σοκάρει και προκαλεί συναγερμό σε όλους.

Ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος και για αυτό άλλωστε οι παροτρύνσεις είναι συνεχείς προς τους ανεμβολίαστους ακόμη συνανθρώπους μας οι οποίοι για κάποιο λόγο είτε δεν πρόλαβαν να κλείσουν ραντεβού είτε είχαν κάποιες ανθρώπινες αμφιβολίες είτε, είτε,  κ.ο.κ.

Και επειδή πρέπει να επικεντρώσουμε στην υφιστάμενη κατάσταση τα στοιχεία δείχνουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ μια κάποια έξαρση την οποία καλό είναι να ανακόψουμε ΤΩΡΑ όχι αύριο. Δεν πρέπει να αφήσουμε να ξεφύγει και πάλι γιατί το τίμημα που πληρώσαμε ως νομός μέχρι σήμερα από την πανδημία είναι βαρύ. Και δεν χρειάζεται να επαναληφθεί και σήμερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί δεν αξίζει να ξαναγίνει το Κιλκίς και πάλι ένας τόπος που θα πληγεί από το επερχόμενο 4ο κύμα που ήδη είναι εδώ και περιμένει να του ''δώσουμε'' με τα χεράκια μας και τις πρακτικές μας να μπει και πάλι εντός των τειχών.

ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

 

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου