NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Αναβάθμιση και παραμονή Γεωργαντά και στο νέο κυβερνητικό σχήμα

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ. 

 

 


Aνακοινώθηκε πριν λίγη ώρα ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γ.Οικονόμου. 

Για ακόμη μια φορά - και επειδή όπως ισχύει στη ζωή όταν κοπιάζεις και αγαπάς αυτό που κάνεις ή αυτό που σου έχουν αναθέσει να κάνεις και όταν εργάζεσαι νυχθημερόν για να επιτελέσεις όσο γίνεται καλύτερα τα καθήκοντα σου - και στο νέο κυβερνητικό σχήμα παρέμεινε ο συντοπίτης μας βουλευτής και υφυπουργός κ. Γ.ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ.

Ενας άνθρωπος που δεν είναι πολιτικός με την έννοια του παλαιού και του αποτρεπτικού αλλά ένας σύγχρονος πολιτικός ο οποίος μοχθεί καθημερινά για την ελληνική κοινωνία και τους συνανθρώπους του. Και δεν κάθεται στην καρέκλα του για να είναι ένας ακόμη κυβερνητικός αξιωματούχος που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική του καλοπέραση.

Ο συμπατριώτης μας Γ.ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ δεν περιμέναμε τον καιρό της πανδημίας για να δούμε ποιος είναι και τι είναι ικανός να πράξει. Απλώς εν καιρώ της υγειονομικής λαίλαπας που συγκλονίζει τη χώρα και τον πλανήτη ολόκληρο και ελέω των αρμοδιοτήτων του υπουργείου του οποίου είναι μέλος από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας (Ιούλιος 2019) αποδείχθηκε καλύτερα τι μπορεί να κάνει.

Η γιγάντια ψηφιακή μεταρρύθμιση που έχει κάνει πιο εύκολη τη ζωή των πολιτών αυτού του τόπου με ένα πλήθος εφαρμογών που φέρνουν άμεσα στο χέρι του κάθε Ελληνα πολύτιμα επίσημα έγγραφα (πιστοποιητικά λ.χ. και άλλα δημόσια έγγραφα) έχει όνομα και επώνυμο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 

Ολα αυτά είδε και εκτίμησε ο πρωθυπουργός και η συνέχιση στη θέση του υφυπουργού ψηφιακής διακύβερνησης (αρμόδιου απλούστευσης διαδικασιών) από τον Γ.Γεωργαντά είναι αναμενόμενη και δείχνει πόσο μεγάλη εμπιστοσύνη υπάρχει στην προσωπικότητα του συντοπίτη μας Υφυπουργού. Ομως για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόλο του αλλά και να επιβεβαιώσει πόσο πολύ σίγουρος είναι για τις ικανότητες του Γ.ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ο πρωθυπουργός Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ αναβάθμισε τον εκ Αγίας Παρασκευής Ν.Κιλκίς καταγόμενο πολιτικό δίνοντας του τις αρμοδιότητες λειτουργίας των ΕΛΤΑ και το πως σύντομα θα μπορούν τα ελληνικά ταχυδρομεία να αναβαθμιστούν και να γίνουν κορυφαία στο χώρο τους.

Μια αναβάθμιση που ΑΞΙΖΕ με το παραπάνω ο συμπατριώτης μας πολιτικός που έως σήμερα τιμά τον ακριτικό νομό κάνοντας τον γνωστό ανά τη χώρα και ασφαλώς συνεχίζει ΕΠΑΞΙΑ την παράδοση πολιτικών του τόπου μας που κατά το παρλεθόν τίμησαν τις υπουργικές καρέκλες τους προσφέροντας πολλά με το έργο τους (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, Γ.ΦΛΩΡΙΔΗΣ).   

 



 

ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ' ΕΥΧΗΝ.

 

Nea poreia

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου