NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Έργα υποδομής το αντικείμενο συνάντησης κλιμακίου ΝΔ με τον αντιπεριφερειάρχη Α.Βεργίδη

Τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη επισκέφθηκαν την Παρασκευή 10.9.21, στο διοικητήριο, ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, η βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου

 και ο γραμματέας προγραμματισμού ΝΔ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο.

Στην διάρκεια της συνάντησης, που είχαν με τον κ.Βεργίδη, με την συμμετοχή και της περιφερειακής συμβούλου Νατάσας Σωτηριάδου, τέθηκαν θέματα, που σχετίζονται με στοχευμένες παρεμβάσεις, οι οποίες μπορούν να δώσουν ώθηση στην αναπτυξιακή δυναμική της ΠΕ Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

« … Ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε σε θέματα καίριας σημασίας, όπως έργα οδοποιίας, τμήματα των οδικών αξόνων που συνδέουν την Ελλάδα με την Ευρώπη, καθώς και έργα, που αφορούν στον πρωτογενή τομέα με έμφαση σε καλλιέργειες που μπορούν, βάσει των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, να αναπτυχθούν και να αποτελέσουν «πηγή» εισοδήματος για τους πολίτες.

Έμφαση, επίσης, δόθηκε στο έργο της σύνδεσης της ΒΙΠΕ Κιλκίς με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, τα οφέλη του οποίου θα είναι πολλαπλά. Και τούτο διότι, με τη σύνδεση αυτή η ΒΙΠΕ Κιλκίς θα αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στο εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, αλλά κυρίως στα λιμάνια Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, ενώ ανοίγει η πρόσβαση προς τα δυτικά Βαλκάνια, δημιουργώντας συνθήκες ανάπτυξης γιά την βιομηχανική περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου