NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ενας Κιλκισιώτης έκλεισε ... το σπίτι της Ρεάλ

 

 

Με κορυφαίο έναν νεαρό συμπατριώτη μας προήλθε η τεράστια ποδοσφαιρική έκπληξη, που όμοια της, λόγω των έμψυχων δυναμικών που διαθέτουν οι δυο ομάδες, γίνεται σπάνια, για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χθες βράδυ στην Ισπανία στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου η Ρεάλ Μαδρίτης με τα πανάκριβα μέλη της ηττήθηκε από την Σερίφ Τίρασπολ (Μολδαβία) με σκορ 2 - 1 αφήνοντας την φίλαθλη κοινή γνώμη με ανοιχτά στόματα από το μέγεθος της έκπληξης.

Στο παιχνίδι όμως αυτό υπήρξε και Κιλκισιακό χρώμα το οποίο ήταν και το καθοριστικό καθώς ο γκολκίπερ της φιλοξενούμενης είναι ένας δικός μας άνθρωπος. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα (εκ Μελανθίου καταγόμενος) ΓΙΩΡΓΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Ο συμπατριώτης μας με τις επεμβάσεις του κλείδωσε το αποτέλεσμα του αγώνα και άφησε με ανοιχτό στόμα τους ιθύνοντες της Ρεάλ οι οποίοι ρωτούσαν να μάθουν από που και τι είναι αυτός ο νεαρός φύλακας της εστίας της Σερίφ που έβαλε απαγορευτικό σε κάθε προσπάθεια προς το τέρμα του από τους ακριβοπληρωμένους της Βασίλισσας Ρεάλ.

Μπράβο ΓΙΩΡΓΟ συνέχισε έτσι με υγεία και δουλειά και δεν ξέρεις ίσως κάποια στιγμή γιατί όχι δεις να φοράς μια φανέλα όπως αυτή η χθεσινή με το βαρύ όνομα ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.

 


 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου