NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ


 

                               ΤΩΝ 13 ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  14 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ   ΣΥΜΒΟΥΛΩΥΣ                                                          ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΔΕΕΠ Ν.Δ  Ν.  ΚΙΛΚΙΣ

 

Μια εβδομαδα πριν τη γιορτη της ΝΔ, τις εσωκομματικες εκλογες 2021, η μεγαλη πατριωτικη παραταξη και ο πιο ισχυρος πολιτικος Οργανισμος της χωρας ειναι ετοιμος να διδαξει και παλι μαθηματα δημοκρατιας.

 

Η ΝΔ, το κομμα του Εθναρχη Κ.Καραμανλη, που λιγες ημερες πριν γιορτασαμε τα 47α γενεθλια απο ιδρυσεως της, ειναι παρουσα και ετοιμη να εκλεξει τα νεα τοπικα στελεχη της, σε καθε γωνια της Πατριδας μας.

 

Να εκλεξει τους ανθρωπους που επιτελουν το τεραστιο εργο, το βαρυ φορτιο και την μεγαλη αποστολη τους, την επικοινωνια δηλαδη του μηνυματος της κυβερνησης και του κομματος στην ελληνικη κοινωνια

Στην γιορτη αυτη της Κυριακης 24 Οκτωβριου 2021, καλουμε ολες και ολους τους φιλους της ΝΔ, που εχουν τακτοποιησει την εγγραφη τους, να προσελθουν στις καλπες εκλεγοντας τους εκπροσωπους τους σε ΔΕΕΠ, ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ και ΠΑΙΟΝΙΑΣ και τους ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ αντιπροσωπους του Κιλκις.

 

Στις εκλογες της 24ης Οκτωβριου, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΜΕ για Προεδρο τον ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, για να κρατησουμε ψηλα την ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ οπως ολα αυτα τα χρονια πραξαμε ολοι μαζι. Επιτυγχανοντας να συμπεριληφθει η Οργανωση μας, στις κορυφαιες νομαρχιακες πανελληνιως, οπως η Κεντρικη Διοικηση του κομματος εχει πολλακις γνωστοποιησει.

 

Ολοι μαζι για να παμε ακομη πιο ψηλα την ΕΛΛΑΔΑ και τη ΝΔ. 

 

Υπογραφουν 

 

ΑΙΔΑΡΙΝΗ  ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ

 

ΣΥΝΑΝΕΦΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

 

ΚΑΠΑΛΤΣΙΔΟΥ  ΣΟΦΙΑ

 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΑ

 

ΓΡΙΒΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ  ΕΛΕΝΗ

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΦΩΤΑΚΕΛΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΤΑΤΙΔΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

ΤΣΙΛΟΓΕΩΡΓΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΝΙΤΣΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου