NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Στη διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς παρουσιάστηκε η ρυθμιστική μελέτη

Στη διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς παρουσιάστηκε η ρυθμιστική μελέτη

Η ρυθμιστική μελέτη και το τι προβλέπει για την ριζική αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών του νοσοκομείου Κιλκίς παρουσιάστηκε στη διοίκηση του ιδρύματος από τους μελετητές.

Το ΔΣ του Νοσοκομείου Κιλκίς με την από 17/11/2020 απόφασή του, σύναψε προγραμματική σύμβαση με την εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ για την εκπόνηση της ρυθμιστικής μελέτης του Νοσοκομείου.

 

«Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ανάδοχος παρουσίασε την πρόταση του, η οποία στοχεύει στην ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού, πρότυπου νοσοκομείου αναφοράς για την Kεντρική Μακεδονία, με τη δημιουργία νέων νοσηλευτικών κτηρίων και την αξιοποίηση υπαρχόντων για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ληπτών υπηρεσιών υγείας του, τονίζει ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιάννης Ανδρίτσος.

«Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα μελέτη έρχεται μετά από καθυστερήσεις και αναβολές 30 ετών προκειμένου να επεκτείνει και να αναβαθμίσει το σύνολο του κτηριακού συγκροτήματος.

Το ΔΣ του Νοσοκομείου Κιλκίς αφοσιωμένο στην αποστολή που ανέλαβε το 2020, αγωνίζεται εν μέσω πανδημίας να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στο λαό του Κιλκίς ως οφείλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου