NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ!:Τασσόμαστε αναφανδόν στο πλευρό του Δημάρχου Κιλκίς κ.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

 


Θρασυδειλοι και γραφικοι,αυτοκλητοι μαρτυρες και ανεύθυνοι λαοπλάνοι που μονο τον εαυτο τους μπορουν να πεισουν βαλλουν κατα αιρετων τοπικών κοινωνιων και πολιτικων οι οποιοι παραγουν εργο και υπηρετουν πιστα τον ορκο που εδωσαν προς οφελος των πολλων,των πολιτων του τοπου.

Στην περιπτωση του εκλεγμενου Δημαρχου Κιλκις Δ.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, απο μια καθαρη πλειοψηφια το ετος 2019, οι απειλες και οι ανοησιες μιας μικρης ασημαντης μειοψηφιας προκαλει την νοημοσυνη,τη λογικη και το αισθημα της πλειονοτητας των συμπατριωτων μας απανταχου της γης.

Στην απολυτη καταπτωση και τον βουρκο των διψασμενων για λιγη δημοσιοτητα (15 λεπτα δημοσιοτητας κατα Α.Γουορχολ) η κιλκισιωτικη κοινωνια στηνει τειχος στην προσπαθεια καποιων να τολμησουν να πιασουν στο στομα τους εναν ικανο και μετριοπαθη νεο ανθρωπο που απο αγαπη στον γενεθλιο τοπο του ανελαβε τις τυχες του για να τον παει μπροστα.

Και επειδη ως νουνεχης,λογικος ανθρωπος επιτελει με υψηλο αισθημα ευθυνης τον ρολο του οχι επειδη ειναι σημερα ο πρωτος πολιτης αυτου του τοπου αλλα επειδη η υγεια ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο που μας προσεφερε ο Κυριος και Θεος μας, την γέννηση του οποίου γιορτάσαμε τούτες τις μέρες,εμφανιζονται εν μια νυκτι καποιοι αδαεις και φαντασμενοι βαλλοντας κατα παντων. Στο ονομα λεει μιας δηθεν προσπάθειας προστασίας του Συντάγματος (άκουσον άκουσον τι σκαρφίστηκαν οι απίθανοι αυτοί τύποι) που καμια βαση ασφαλώς δεν έχει, ετσι για να βγουν απο την αφανεια διεκδικωντας ολιγη δημοσιοτητα. Μηπως και τους μαθει και ο θυρωρος της πολυκατοικιας τους (κατα τη δηλωση πολλα χρονια πριν Ελληνα πολιτικού και υπουργού της δεκαετίας του ‘80 Γ.Κατσιφαρα).

Στην οδο της παρανοιας και της οχι και τοσο ορθης σκεψης δεν θα τους ακολουθησουν οι πολλοι,παρα μονο οι ελαχιστοι,ευτυχως,ομοιοι τους που ειναι οι νεοι κομπαρσοι σατυρικων εκπομπων και θεατρικων επιθεωρησεων. Ισως φαινεται αυτο να επιδιωκουν. Στον κατηφορο που διαλεξαν μας αφηνει παγερα αδιαφορους αν θα συνεχισουν. Δικαιωμα τους αλλωστε να κανουν οτι τους προτασσει η λιγοστη φαια ουσια η οποια τους εχει απομεινει στον εγκεφαλο τους.

Εμεις ολες και ολοι μαζι θα συνεχισουμε να πραττουμε με συνεση και υπευθυνοτητα οτι η επιστημη υποδεικνυει με στοχο την γρηγορη φυγη απο τον εφιαλτη που εδω και δυο χρονια σχεδον εχει αφαιρεσει την κανονικοτητα και την ιδια μας τη ζωη.

Τασσομαστε αναφανδον στο πλευρο του Δημαρχου Κιλκις αλλα και της πλειονοτητας των συμπολιτων μας που με σωφροσυνη και σοβαροτητα προτασσουν την υγεια. Σε αντιδιαστολη με τα οσα ασυναρτητα και επικινδυνα πρεσβευουν οι καθε λογης κομπογιαννιτες και γιατροι του πληκτρολογιου που παιρνουν, με την ανευθυνη σταση και τις πρακτικες τους,  δεκαδες χιλιαδες συνανθρωπους μας στο λαιμο τους χανοντας τη μαχη με το θανατο απο την φονικη πανδημια που εχει φαλκιδευσει τον πλανητη σε επικινδυνες ατραπους.Σε επικίνδυνες καταστασεις που εως σημερα αποτελουσαν μονο υποθεση ταινιων της μεγαλης οθονης.


Χρονια Πολλα,ευτυχισμενη η νεα χρονια με υγεια μονο σε ολο τον κοσμο. Εμβολιαζόμαστε, Προστατευόμαστε, τηρούμε πιστά τα μέτρα και τα σχετικά υγειονομικά πρωτοκολλα για την αντιμετωπιση της φονικης πανδημιας του κορωναϊού.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ  ΔΕΕΠ  Ν.Δ  Ν. ΚΙΛΚΙΣ

ΜΗΝΑΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου