NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Στα 21 Νοσοκομεία τα οποία αναβαθμίζονται ενεργειακά και το Νοσοκομείο Κιλκίς


Στα 21 Νοσοκομεία τα οποία αναβαθμίζονται ενεργειακά και το Νοσοκομείο  ΚιλκίςΤην έναρξη του προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης που υλοποιείται μέσω της ΚΤΥΠ, σε 21 νοσοκομεία και υποδομές υγείας σε ολόκληρη την Ελλάδα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών.Μεταξύ των 21 και το Νοσοκομείο Κιλκίς όπου θα υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα αναβάθμισης με ενεργειακές παρεμβάσεις μείζονος κλίμακος.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρεται:
«… οι ενεργειακές επεμβάσεις στις υποδομές αυτές είναι πλήρως εναρμονισμένες με τον στόχο μας για την εντατικοποίηση των πρωτοβουλιών υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος. Γιατί πιο σύγχρονα κτίρια σημαίνει πρακτικά περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας και μεγαλύτερη μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος»
Τα 21 νοσοκομεία της χώρας είναι τα εξής: Ξάνθης, Κιλκίς, ΑΧΕΠΑ (Θεσσαλονίκης), Αγίου Παύλου (Θεσσαλονίκης), «Ιπποκράτειο» (Θεσσαλονίκης), «Παπανικολάου» (Θεσσαλονίκης), Χαλκιδικής, Βέροιας, Έδεσσας, Λάρισας, Αιγίου, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγρινίου, Πάτρας, Θριασίου (Ελευσίνας), «Φ.Ν.Α. Δαφνί» (Χαϊδαρίου), «Ψ.Ν.Α. Δρομοκαΐτειο» (Χαϊδαρίου), Νίκαιας Αγ. Παντελεήμονος (Πειραιά), Άργους, Πύργου, Ζακύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου