NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Μετά από δέκα χρόνια γιατρός πνευμονολόγος ανέλαβε εργασία καλύπτοντας μόνιμη θέση στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Μετά από δέκα χρόνια γιατρός πνευμονολόγος ανέλαβε εργασία καλύπτοντας μόνιμη θέση στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Ήταν εμβληματική μορφή για το Νοσοκομείο ο αείμνηστος πνευμονολόγος Υάκινθος Παπαδόπουλος. Προσέφερε τεράστιες υπηρεσίες και στην Πνευμονολογική κλινική και στην Καρδιολογική, όταν οι στενότητα προσωπικού το απαιτούσε.

 

Και όταν έφυγε τόσο άδικα και τόσο πρόωρα από τη ζωή φάνηκε το τεράστιο κενό που άφησε πίσω του καθώς; από το 2012 η θέση του πνευμονολόγου δεν αναπληρώθηκε ποτέ και μόνο κατά διαστήματα επικουρικοί γιατροί πνευμονολόγοι εργάστηκαν στο ίδρυμα του Κιλκίς.
Δέκα χρόνια αργότερα, το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου επέστη η ώρα να καλυφθεί το τεράστιο κενό, τεράστιο υπό το φως και της πανδημίας του κορονοϊού κατ΄εξοχήν ασθένειας όπου απαιτείται πνευμονολόγος.
Και καλύπτεται με τον καλύτερο τρόπο καθώς η ιατρός πνευμονολόγος που υπέγραψε τη σύμβασή της με το Νοσοκομείο Κιλκίς, και ειδικότερα με τον Διοικητή του ιδρύματος Γιάννη Ανδρίτσο είναι «μπαρουτοκαπνισμένη» καθώς μέχρι τώρα εργάζονταν ως επικουρική στο μεγάλο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης που έχει δεχθεί και αντιμετωπίσει τεράστιο βάρος της πανδημίας.
Η νέα πνευμονολόγος λοιπόν ανέλαβε ήδη εργασία ως μόνιμη ιατρός στο Νοσοκομείο Κιλκίς.
Ίνα επιβεβαιωθεί το ρηθέν υπό των επαϊόντων του χώρου: Όποιος ψάχνει γιατρούς βρίσκει. Αν όχι με την πρώτη προκήρυξη, με τη δεύτερη. Και εν πάση περιπτώσει μέχρι να βρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου