NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος στο Κιλκίς


Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος στο Κιλκίς

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κιλκίς επισκέφθηκε ο νέος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος, συνοδευόμενος από υψηλόβαθμα στελέχη του Σώματος.

 

Τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής υποδέχθηκαν στο Κιλκίς ο  διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού Κιλκίς Κώστας Τσάγκαλος, μαζί με όλους τους διοικητές και τα στελέχη του νομού.

Όπως δήλωσε στο eidisis.gr ο κ. Ράπανος, η παρουσία της ηγεσίας του Σώματος στο Κιλκίς εντάσσεται σε ένα πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεων σε υπηρεσίες της περιφέρειας για να καταγραφούν τα προβλήματα των υπηρεσιών και οι θέσεις των στελεχών του Σώματος, ώστε να δοθούν λύσεις σε αυτά και να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία επίσκεψη Αρχηγού της Πυροσβεστικής στο Κιλκίς ήταν το 2006.

Η επίσκεψη του κ. Ράπανου και ο διάλογος με τα στελέχη του ν. Κιλκίς δεν ήταν καθόλου τυπική και κράτησε δυο ώρες. Είναι γεγονός πως από πλευράς εξοπλισμού οι υπηρεσίες του ν. Κιλκίς βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Τα περισσότερα προβλήματα εστιάζονται στη στελέχωση των υπηρεσιών, κάτι βεβαίως που αντιμετωπίζει το Σώμα πανελλαδικά.

Τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής συνόδευαν: ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής & Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης και ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κ. Μακεδονίας, Αντιπύραρχος Νικόλαος Αθάνατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου