NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Γιά άλλη μία φορά … “έγραψε”!

 ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ  ΣΤΟ  ΜΑΧΗΤΗ  ΤΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ



Το φωτογραφικό στιγμιότυπο προβάλλει την συνάντηση της Αμερικανίδας γενικής προξένου στην Θεσσαλονίκη Ελίζαμπεθ Λη με την δημοτική σύμβουλο και συνεργάτιδα του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Κιλκίς Καλλισθένη Πάκα, κατά την διάρκεια της επίσκεψης της πρώτης στο Κιλκίς.

Δεν μπορεί, όμως, να αναδείξει την σημαντικότερη πτυχή αυτής της συνάντησης. Και αυτή ήταν η με τον πλέον επίσημο τρόπο κατάδειξη της εντυπωσιακή βελτίωσης και αναβάθμισης του επιμελητηρίου Κιλκίς στον τομέα της επικοινωνίας και στην δραστηριότητα γιά την προσέλκυση επενδύσεων στον νομό.

Μία βελτίωση και αναβάθμιση, που φέρουν κατά γενική ομολογία, “φαρδιά – πλατιά”την “υπογραφή” της Καλλισθένης, με την Αμερικανίδα αξιωματούχο να μην φείδεται ευσήμων γιά την Κιλκισιώτισσα δημοτική σύμβουλο και στέλεχος του επιμελητηρίου.

Ευσήμων όχι φιλοφρόνησης, αλλά παραδοχής από πλευράς της γενικής προξένου των ΗΠΑ ενός ουσιαστικού έργου, το οποίο επιτελεί η κ.Πάκα, σε ό, τι αφορά στην προώθηση των επενδύσεων, καθώς στην προκειμένη περίπτωση οι αμερικανικές επενδύσεις αποτελούν το βασικό αντικείμενο εργασίας της κ. Λη.

Που σημαίνει, ότι γιά άλλη μία φορά, και μάλιστα σε ένα νευραλγικό τομέα, η Καλλισθένη …“εγραψε”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου