NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Με 2-0 πρωταθλητής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης

 ΠΗΓΗ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ  ΚΙΛΚΙΣ

Με 2-0 πρωταθλητής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης αναδείχτηκε για τρίτη φορά- οι άλλες δυο το 2012 και το 2014-  στην ιστορία του πρωταθλητής στην α1 κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Ευρωπού. Και τα δυο τέρματα σημειώθηκαν στην παράταση,

ένα σε κάθε ημίχρονο, καθώς στον κανονική διάρκεια  του 90λεπτου ο αγώνας έληξε με το άγονο 0-0.

 

Ο Μπάμπης Μαυροκεφαλίδης στο 103΄ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Τσολακίδη έπιασε κεφαλιά νίκησε τον Κώστα Δουλκερίδη ανοίγοντας το σκορ  1-0.




Ο αγώνας σε όλη τη διάρκειά του δεν επιφύλαξε μεγάλες συγκινήσεις καθώς και λόγω της κρισιμότητάς του και λόγω κούρασης οι δυο ομάδες έπαιξαν συντηρητικά προσέχοντας κυρίως τις άμυνές τους.

Στο 32’ ο διαιτητής Νίκος Δραγούσης απέβαλε τον παίκτη του Απόλλωνα Ευρωπού  Κώστα Βογιατζή κι έτσι ο ΠΑΟΚ έπαιξε με παίκτη παραπάνω μέχρι το 94’, στις αρχές της παράτασης όταν αποβλήθηκε ο Θανάσης Μουτεσίδης του ΠΑΟΚ για να παίξουν αμφότερες οι ομάδες με 10 παίκτες.



Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια αλλά χρειάστηκε η παράταση για να ξεκλειδώσει την άμυνα του Απόλλων ο στόπερ Μπάμπης Μαυροκεφαλίδης, σημειώνοντας το τρίτο τέρμα του στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης (106’) κι αφού στην ανάπαυλα σημειώθηκε ένταση στην κερκίδα, παίκτες συνεπλάκησαν  και ο Δραγούσης έδειξε κόκκινη κάρτα στους Καρατζιά και Κουρουζή του Απόλλων και Αγαθαγγελίδη και Σαββελίδη του ΠΑΟΚ. Έτσι οι δυο ομάδες έπαιξαν για το υπόλοιπο διάστημα με οχτώ παίκτες η καθεμιά.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 123’ κι αφού ο Απόλλωνας βγήκε όλος μπροστά για την ισοφάριση, ο 18χρονος Στέφανος Ρεμπετσιώτης του ΠΑΟΚ  σε αντεπίθεση της ομάδας του σημείωσε το δεύτερο τέρμα.



Πλέον ο ΠΑΟΚ χωρίς να έχει την πολυτέλεια του χρόνου ετοιμάζεται για τα πλέι οφ ανόδου στη Δ’ Εθνική, Πρώτο παιχνίδι με τον πανίσχυρο Τριπόταμο Ημαθίας.

Κλείνουμε το ρεπορτάζ εξαίροντας έναν πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Τον Τόνι Γκονζάλες προπονητή του πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Όχι μόνο για τη νίκη της ομάδας του, αλλά για εξαίρετα διδακτική συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα. Επί πολλά λεπτά καθάριζε το γήπεδο από μπουκάλια και χαρτιά που είχαν ρίξει οι οπαδοί της Κρηστώνης.

Είμαστε φιλοξενούμενοι και δεν πρέπει να αφήνουμε σκουπίδια στο γήπεδο που μας φιλοξένησε, δήλωσε στο Ράδιο Επιλογές και στον Γιάννη Παπαγεωργόπουλο.

Ένα διδακτικό μάθημα ήθους από τον Ισπανό ποδοσφαιράνθρωπο ο οποίος τίμησε το ποδόσφαιρο και ως παίκτης του ΠΑΟΚ  Θεσσαλονίκης. 

Για την φραστική ένταση και τα μικροεπεισόδια κυρίως στην κερκίδα δεν αξίζει άλλη αναφορά. Και μικρής διάρκειας ήταν και εξατμίστηκαν με τη λήξη του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης νίκησε δίκαια και αναδείχτηκε πρωταθλητής. Μακάρι να τα καταφέρει και στη εξαιρετικά δύσκολη αποστολή του στα πλέι όφ ανόδου στη Δ’ Εθνική Κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου