NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Μήνυμα προέδρου ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ προς τους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων

 



Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων από την ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

Στις νέες και τους νέους που ξεκινούν το δύσκολο δρόμο των πανελληνίων εξετάσεων εύχομαι υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία σε καθεμιά/καθένα ξεχωριστά στην προσπάθεια τους να επιτύχουν/καταφέρουν την είσοδο τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Πατρίδας μας.

 

Με εμπιστοσύνη, αυτοπεποίθηση, μεθοδική μελέτη και καθαρό πνεύμα είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τους κόπους σας επιτυγχάνοντας υψηλές βαθμολογίες, τέτοιες που θα σας ανοίξουν, πρώτον, τις πόρτες των πανεπιστημιακών / τεχνολογικών ιδρυμάτων και δεύτερον τους ορίζοντες σας για ένα καλύτερο αύριο.

 

Όμως με σωφροσύνη και λογική οι διαγωνιζόμενοι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι εξετάσεις αυτές δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο μια ΄΄μάχη΄΄ από τις πολλές που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο μέλλον. Και η όποια κατάληξη τους είναι μόνο μια αρχή, το ξεφύλλισμα μιας σελίδας μόνο από το ογκώδες βιβλίο της ζωής.

 

Επιπλέον, ευχές και συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε και στους γονείς καθώς και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι από την μεριά τους συμπαρίστανται και συνδράμουν με κάθε πρόσφορο τρόπο στη μαθητιώσα νεολαία μας για να επιτύχει τους στόχους της.

 

Καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδιά, τα παιδιά μας

 

 

                                                               Για την ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ

 

                                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

                                                                         ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου