NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Στον Άγιο Γεώργιο Κιλκίς και στο Κειμηλιαρχείο της Μητρόπολης ο υφυπουργός Γ. Αμυράς


Στον Άγιο Γεώργιο Κιλκίς και στο Κειμηλιαρχείο της Μητρόπολης ο υφυπουργός Γ. Αμυράς

Την Τρίτη 14 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος υποδέχθηκε στην ιστορική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου, η οποία βρίσκεται στον Λόφο του Κιλκίς, γνωστό ως

λόφο του Αγίου Γεωργίου, τον Υπουργό Γεωργικής Αναπτύξεως κ. Γεώργιο Γεωργαντά και τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενεργείας κ. Γεώργιο Αμυρά.



Δόθηκε η ευκαιρία οι υπουργοί να προσκυνήσουν την εικόνα και το απότμημα του Ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου,  να περιηγηθούν στον περιβάλλοντα χώρο και να εξαγγείλουν τα έργα ανάπλασης του Λόφου καθώς και την δημιουργία σύγχρονου πάρκου και αθλητικών εγκαταστάσεων, προς όφελος όλων των κατοίκων του Κιλκίς.




Στην συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρθολομαίος είχε την χαρά να ξεναγήσει τον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Αμυρά στο Εκκλησιαστικό Κειμηλιαρχείο της Ιεράς Μητροπόλεως, να έχει έναν γόνιμο διάλογο μαζί του για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και να διαπιστώσει, για ακόμη μια φορά, τον σεβασμό του προς τον θεσμό της Εκκλησίας και το αμέριστο ενδιαφέρον του για αναπτυξιακά έργα προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου