NEAPOREIAWEBTV

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ : Ο ν. Κιλκίς πλέον θα διαθέτει ένα ακόμη Κρατικό σχολικό "εργαλειο"

ΙΔΡΥΣΗ  ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑ.Λ ΣΤΟ   Ν. ΚΙΛΚΙΣ




Ακομη μια ευχαριστη στιγμη για τον τοπο μας η ειδηση ιδρυσεως μιας νεας σχολικης μοναδας.Ο λογος για το Εσπερινο ΕΠΑΛ που ανακοινωθηκε πριν μερικα μολις εικοσιτετραωρα.


Μετα την επιτυχημενη ιδρυση και λειτουργια Εσπερινων Γυμνασιου και Λυκειου, Σχολειου Δευτερης Ευκαιριας και Πειραματικων σχολειων στην πολη μας, σειρα ελαβε η λειτουργια Εσπερινης μοναδας ΕΠΑΛ για τους συμπατριωτες μας που επιθυμουν να λαβουν τον απολυτηριο τιτλο αλλα και τις γνωσεις που παρεχονται απο την επαγγελματικη εκπαιδευτικη κατευθυνση.

Η αδηριτη αναγκη εμπλουτισμου και αναβαθμισης του μορφωτικου επιπεδου του ανθρωπου, λογω των δυσκολων συνθηκων που επικρατουν στον συγχρονο εργασιακο στιβο, ωθησε την Ελληνικη Πολιτεια προς την κατευθυνση υλοποιησης ενος δικαιου αιτηματος της τοπικης ακριτικης μας κοινωνιας, με την ληψη αποφασης απο το αρμοδιο Υπουργειο για την λειτουργια Εσπερινου ΕΠΑΛ τεσσαρων αρχικως ειδικοτητων (Μηχανολογιας,Υγειας,Εφαρμοσμενων Τεχνων,Πληροφορικης).

Ο νομος Κιλκις πλεον θα διαθετει ενα ακομη Κρατικο σχολικο "εργαλειο" ιδανικο για ολους αυτους τους συμπατριωτες μας που εξαιτιας καποιων προσωπικων δυσκολιων δεν τα καταφεραν να γινουν κοινωνοι της λυκειακης εκπαιδευσης οταν επρεπε. Αποκτωντας ετσι σημερα μοναδικη ευκαιρια ως ανθρωποι να ολοκληρωσουν τον πολυ σημαντικο για τη ζωη τους κυκλο της δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης. Που ολοι οι πολιτες εχουν ως αναφαιρετο δικαιωμα τους, λαμβανοντας το απολυτηριο λυκειου, εν προκειμενω, με επαγγελματικη καταρτιση.  

Καλη επιτυχια και καλη σταδιοδρομια σε ολους τους συμπατριωτες μας που θα φοιτησουν και θα αποκτησουν τις πολυτιμες επαγγελματικες γνωσεις οι οποιες θα τους καταστησουν ετοιμους για μια νεα αρχη στη ζωη τους. Προσφεροντας τους ικανα εφοδια να ανταποκριθουν στις προκλησεις ενος κοσμου που ταχυτατα αλλαζει.


ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΔΕΕΠ  Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

Ο  ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ     

                              

                                                                              
                                                                                                                                                           

Ιωάννης  Κ. Λιναρδάκης, 

Διευθυντής 3ου Γυμνασίου Κιλκίς,

Υποψήφιος Διδάκτωρ Γεωπονίας - PhD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου