NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, στην Κολομβία, εξασφάλισε ο Δ.Παυλίδης

 


Θέση στην εθνική ομάδα κλασικού αθλητισμού εφήβων, η οποία θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας, τον προσεχή Αύγουστο στο Κάλι της Κολομβίας, εξασφάλισε ο Δημήτρης Παυλίδης.

Ο ταλαντούχος και φέρελπις δισκοβόλος του Αίαντος Κιλκίς έφτασε σε αυτήν την σπουδαία επιτυχία χάρη στην επίδοση των 56,68μ. (δίσκος 1.750 γραμμαρίων), με την οποία υπερέβη το υψηλό όριο πρόκρισης, που είναι 56,50μ., και την οποία σημείωσε την Τετάρτη 25.5.22, στο δημοτικό στάδιο Σερρών, κατά την διάρκεια μερίδας εις μνήμην του Σερραίου προπονητού ρίψεων Γιάννη Φράγκογλου, που “έφυγε”πριν λίγους μήνες εξ αιτίας του νέου κορωνοϊού.




Με αυτήν την βολή ο19χρονος Παυλίδης κατέλαβε την πρώτη θέση, ενώ στην ίδια ημερίδα διακρίθηκε και ο μικρότερος αδελφός του Βαγγέλης, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην δισκοβολία παίδων (δίσκος 1,5 κιλού), με νέα ατομική επίδοση 48,80μ.

Άτυχος στάθηκε στο ίδιο αγώνισμα ο Θόδωρος Κιλτίδης, με τρεις άκυρες προσπάθειες, ενώ η απειρία “πρόδωσε”την παγκορασίδα Βασιλική Σαμολαδά, που αγωνίσθηκε στην δισκοβολία … κορασίδων (δίσκος ενός κιλού), όπου σημείωσε επίδοση 27,53μ..

“Και οι τέσσερες μονάδες του Αίαντος Κιλκίς έδειξαν, η καθεμία σύμφωνα με το τωρινό επίπεδό της, ότι είναι ικανές γιά ακόμη καλύτερα πράγματα φέτος και μιάν αξιοσημείωτη πορεία στην συνέχεια”, δήλωσε αναγνώστης του “Μαχητή”, που παρακολούθησε τους αγώνες της ημερίδας των Σερρών.

(Σημείωση της σύνταξης: Πού, δηλαδή, και να είχαν αυτά τα παιδιά στην διάθεσή τους, έστω και ένα… κανονικό προπονητήριο ρίψεων!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου