NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ: Η σοβαρότητα των γεγονότων απαγορευτική για προσωπικές σκοπιμότητες

 


Η νομαρχιακή επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, το τελευταίο διάστημα,  εν μέσω μιας πρωτοφανούς συγκυρίας που έχουν προκαλέσει η πανδημία, η ενεργειακή κρίση, το προσφυγικό, ο πόλεμος της Ουκρανίας και η έκρυθμη κατάσταση με την Τουρκία καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να υπηρετήσει τον σκοπό της.

Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να υπηρετήσουμε την κοινωνία, να είμαστε τα μάτια και τα αυτιά των Κιλκισιωτών και να μεταφέρουμε τα προβλήματα του τόπου μας στην κυβέρνηση διεκδικώντας λύσεις.

Τις τελευταίες ημέρες χτύπησε τον νομό μας ακόμα μία συμφορά. Η θεομηνία που έπληξε το δυτικό τμήμα του νομού Κιλκίς,  προξένησε καταστροφές και έφερε απόγνωση σε πολλούς συντοπίτες μας.

Με μεγάλη ικανοποίηση είδαμε ότι τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης λειτούργησαν άμεσα και ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς έφθασε με κλιμάκιο στις περιοχές που επλήγησαν λίγες  μόνο ώρες μετά την θεομηνία.

Ξεκίνησε έκτοτε μια συντονισμένη προσπάθεια από κρατικούς φορείς, τον ΕΛΓΑ  και τις υπηρεσίες του δήμου Παιονίας προκειμένου σύντομα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να αποζημιωθούν οι πληγέντες.

Η σοβαρότητα των γεγονότων αυτών είναι τέτοια που καθιστά απαγορευτική την εκμετάλλευση  τους, για προσωπικές σκοπιμότητες και προβολή.

Είναι θλιβερό να βλέπουμε  συντοπίτες μας,  που ενώ διακηρύσσουν  την επιθυμία  να διαδραματίσουν ρόλο στα κοινά του τόπου μας, αδυνατούν να δεχθούν   την πραγματικότητα  και ψεύδονται  για να αποκομίσουν εντυπώσεις.

Είναι αδιανόητο κύριε «υποψήφιε πρόεδρε της ΔΕΕΠ Κιλκίς» να ψέγεται το κόμμα του οποίου διεκδικήσατε την προεδρία της νομαρχιακής επιτροπής, για μειωμένα αντανακλαστικά και παρουσία στις πληγείσες περιοχές με δεκαήμερη καθυστέρηση , ενώ  γνωρίζετε και εσείς και όλη η Ελλάδα ότι η κυβέρνηση ήταν παρούσα δια του αρμοδίου Υπουργού της λίγες μόνο ώρες μετά την καταστροφική θεομηνία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου