NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Καλλισθένη Πάκα: Η Ελλάδα αλλάζει, να μην χαθεί για το Κιλκίς ακόμη μία ευκαιρία

 


Μήνυμα για της έξοδο της χώρας από το καθεστώς αυξημένης ευρωπαϊκής εποπτείας

Η 20η Αυγούστου του 2022 περνά στην Ιστορία ως η ημέρα όπου η χώρα εξήλθε από το

καθεστώς της αυξημένης ευρωπαϊκής εποπτείας. Η μέρα που σήμανε το ουσιαστικό τέλος των μνημονίων, η μέρα όπου η Ελλάδα αφήνει πίσω της τους δυσβάσταχτους φόρους, την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας, την υποβάθμιση της παιδείας, της υγείας, την περιθωριοποίηση στην Ευρώπη.

Νοιώθουμε υπερηφάνεια ως Έλληνες ότι αφήνουμε πίσω μας τις μαύρες μέρες των μνημονίων, χωρίς να ξεχνάμε όμως τα λάθη που μας οδήγησαν σε αυτά. Νοιώθουμε επιπλέον υπερηφάνεια ως φιλελεύθεροι πολίτες και Νεοδημοκράτες διότι είναι η Νέα Δημοκρατία η παράταξη των μεγάλων εθνικών αποφάσεων και επιτευγμάτων αυτή που μας οδηγεί με σταθερή και αταλάντευτη πορεία στην ταχεία επούλωση των οικονομικών και κοινωνικών τραυμάτων που άφησε πίσω της η περίοδος των μνημονίων.

Η έξοδος από την αυξημένη ευρωπαϊκή εποπτεία σηματοδοτεί, πέραν αυτών, και τη δυνατότητα της χώρας να ασκήσει απερίσπαστη μια απολύτως ζωτικής σημασίας πολιτική περιφερειακής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης.

Μπορούμε ως Κιλκισιώτες να προσδοκούμε, αλλά και να απαιτούμε την υιοθέτηση και την έργω εφαρμογή πολιτικών ενίσχυσης της Περιφέρειας, του Κιλκίς με έργα υποδομών, έργα τόνωσης των βιομηχανικής ανάπτυξης και απασχόλησης, έργα ανάταξης της γεωργικής και κτηνοτροφικής δραστηριότητας, έργα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής.

Σε αυτήν την κατεύθυνση οφείλουμε να στρατευθούμε ενεργά όλοι με ουσιαστικές προτάσεις ώστε ο νομός Κιλκίς να αξιοποιήσει τη νέα σελίδα της οικονομικής ιστορίας της χώρας.

Χωρίς τις διχαστικές εντάσεις, τις ανούσιες αντιπαραθέσεις, απαλλαγμένοι από νοοτροπίες που μας οδήγησαν σε δεινά, ας κατευθύνουμε την ενεργητικότητα και τις ικανότητες μας σε ένα και μόνο σκοπό: Σε εκείνον της προσφοράς προς τον τόπο και τους κατοίκους του νομού.

Η Ελλάδα αλλάζει, να μην χαθεί για το Κιλκίς ακόμη μία ευκαιρία.

Δικηγόρος
Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου