NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικα πεύκα από την Κοινότητα Κιλκίς σε σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες



Οι γιορταστικές οικολογικές παραδόσεις της Κοινότητας Κιλκίς συνεχίζονται και φέτος με την προσφορά χριστουγεννιάτικων δέντρων σε σχολικές μονάδες και φορείς.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας Κιλκίς Θανάση Καριοφύλλη  διατέθηκαν πάνω από πενήντα πεύκα σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια και στα ΕΠΑΛ της πόλης, έτοιμα για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Πεύκα για γιορταστική χρήση δόθηκαν στη Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής



Ενότητας Κιλκίς και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και ομορφαίνουν με το χριστουγεννιάτικο στολισμό τους  την είσοδο του Δημαρχείου, το γραφείο του Δημάρχου καθώς και τις εισόδους της τεχνικής υπηρεσίας και της υπηρεσίας τοπικής οικονομικής ανάπτυξης.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κιλκίς ευχαριστεί τον Διευθυντή του Δασαρχείου Γιώργο Βούρτσα για την άδεια διάθεσης των πεύκων, τα οποία κόπηκαν από την δασική περιοχή της Γάβρας, και όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους από το τμήμα πρασίνου και από την τεχνική υπηρεσία που βοήθησαν στην κοπή, μεταφορά και στην κατασκευή ξύλινης βάσης στήριξης των δέντρων.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου