NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

«Χάλκινος» ο Α.Πιλιτσόπουλος στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Μουάιτάι της Αθήνας


Στους αγώνες του πανελληνίου κυπέλλου μουάυ-τάι, που διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 17 και 18.12.22, στο ολυμπιακό κέντρο πυγμαχίας «Γεώργιος Στεφανόπουλος» του Περιστερίου Αθηνών, συμμετέσχε ο Άθλος Κιλκίς.

Από τα στελέχη του ο Άγγελος Πιλιτσόπουλος προσέφερε στον σύλλογο την σημαντικότερη επιτυχία του, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 67 κιλά εφήβων.

Τα άλλα τρία στελέχη, Μιχαήλ Πουντζουκίδης (65 κιλά παίδων), Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης (46 κιλά παμπαίδων) και Αναστασία Πουντζουκίδου (33 κιλά παγκορασίδων) έλαβαν μέρος στους αγώνες πρόσκτησης πείρας, διεθνώς γνωστοί ως «νόβιτσε» («novice»), πραγματοποιώντας εμφανίσεις ιδιαιτέρως ελπιδοφόρες σε σχέση με την ηλικία τους και το σημερινό αγωνιστικό επίπεδό τους..

Ήταν, ως εκ τούτου, εύλογη η ικανοποίηση του προπονητή του συλλόγου Κωνσταντίνου Πουντζουκίδη γιά την συνολική «εικόνα» των στελεχών του Άθλου σ’ αυτήν την σημαντική πανελλήνια διοργάνωση, ενώ από την πλευρά του ο έφορος της ομάδας και πρόεδρος του συλλόγου Αναστάσιος Μουτσάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του γιά την πορεία όλων των στελεχών του μουάυ τάι, αλλά και όλων των άλλων μαχητικών αθλημάτων τα οποία «καλλιεργούνται» στον Άθλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου