NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ



Με την ευλογια της Εκκλησιας μας (δια του Πατρος Κ.Κουτρη) και με την παρουσια πολλων προσκεκλημενων, πραγματοποιηθηκε το Σαββατο 28.01.2023 στα γραφεια του κομματος της ΝΔ στο Κιλκις, η καθιερωμενη κοπη της Βασιλοπιτας της ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ, απο τον Προεδρο της κ.Ν.Τοπαλιδη και μελη-τομεαρχες της Οργανωσης.

Ο κ. Τοπαλιδης αμεσως μετα την ολοκληρωση της τελετης ευλογιας της Βασιλοπιτας απο τον Ιερεα και ακολουθως την κοπη της, καλωσορισε και ευχαριστησε για την ανταποκριση τους, στο καλεσμα της τοπικης οργανωσης Κιλκις ΝΔ, ολους τους παρευρισκομενους.

Εδωσε αρχικα το λογο για συντομους χαιρετισμους, κατα σειρα, στον Υπουργο Αγροτικης Αναπτυξης και Τροφιμων κ.Γεωργαντα,στον Δημαρχο Κιλκις κ.Κυριακιδη, στον Προεδρο της ΔΕΕΠ κ.Παπαδοπουλο και αμεσως μετα εκφωνησε τη συντομη ομιλια του.

Ο Προεδρος της τοπικης Κιλκις ΝΔ ειπε μεταξυ αλλων οτι, το 2023 ειναι μια εκλογικη χρονια, που λογω εκλογικου συστηματος, θα στηθουν καλπες δυο φορες και εκανε προσκλητηριο συστρατευσης προς ολα τα στελεχη για συμμετοχη και εναν καλο αγωνα για να δωσουμε τη νεα νικη στη ΝΔ και τον Κ.Μητσοτακη.
Σηκωνουμε ειπε τη γαλανολευκη σημαια της Πατριδας μας ψηλα, γιατι εμεις ως ΝΔ δεν βαζουμε τιποτε αλλο μπροστα παρα μονο το συμφερον της χωρας και των συμπατριωτων μας και οχι το κομματικο συμφερον, οπως οι αντιπαλοι μας.
Ζητησε δε την ενεργοποιηση ολων, για να μην υπαρξει καμια ειδους χαλαροτητα, γιατι το διακυβευμα των εκλογων ειναι πολυ σημαντικο, ο ελληνικος λαος καλειται να επιλεξει κυβερνητη για τα επομενα χρονια και τη χωρα να συνεχισει να πορευεται στο δρομο της σταθεροτητας, της ευημεριας και της προκοπης. Και εγγυητες προς το σκοπο αυτο ειναι μια αυτοδυναμη κυβερνηση της ΝΔ με πρωθυπουργο τον Κυριακο Μητσοτακη.
Καμια ψηφος χαμενη σε κομματα διαμαρτυριας,επιλεγουμε ΝΔ για ενα καλυτερο αυριο για τον ευλογημενο τοπο μας την Ελλαδα, απο τον Εβρο ως το Καστελλοριζο και τη Γαυδο.
Και κλεινοντας ανεφερε οτι, σημερα απο την εκδηλωση αυτη ξεκινα η νεα νικη της ΝΔ απο το Κιλκις.

Το παρων στην εκδηλωση κοπης της Βασιλοπιτας εδωσαν, ο Υπουργος Αγροτικης Αναπτυξης και Τροφιμων Γ.Γεωργαντας, ο Δημαρχος Κιλκις Δ.Κυριακιδης, ο Προεδρος της Διοικουσας Επιτροπης Μ.Παπαδοπουλος, Αντιδημαρχοι,Δημοτικοι Συμβουλοι,Πολιτευτες και κομματικα στελεχη της τοπικης αλλα και της νομαρχιακης οργανωσης καθως και απλα μελη του κομματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου