NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Ο αρχηγος της αξιωματικης αντιπολιτευσης Α.Τσιπρας μας διαβαζει.


Σε νεο Ανενδοτο καλεσε απο το Ζαππειο τους πολιτες ο κ.Τσιπρας προκειμενου να ριξει την εκλεγμενη απο τον ελληνικο λαο για τεσσερα χρονια κυβερνηση της ΝΔ. Επειδη εχασε στην προταση δυσπιστιας που κατεθεσε την περασμενη εβδομαδα για τα θεματα των υποκλοπων.


Η νεα αυτη αποφαση του ΣΥΡΙΖΑ δια στοματος του Προεδρου του ηταν κατι το οποιο ειχαμε προαναγγειλει σε αρθρο μας την 28η Ιανουαριου (γραφαμε:Για να αποπροσανατολισει την κοινη γνωμη θα επιδοθει στο μονο που ξερει να στηνει καλα, τις επαναστικες δηθεν γυμναστικες στο πεζοδρομιο.Με πορεια ταχα μου ταχα μου στο λαο) λες και ειμασταν μαγοι.
Και πριν περασει καιρος ο κ.Τσιπρας σημερα κηρυξε τον ανενδοτο του και μας επιβεβαιωσε περιτρανα. 
Η αποχωρηση απο τη Βουλη στις ψηφοφοριες και οι επαναστατικες  γυμναστικες επιδειξεις στο πεζοδρομιο θα ειναι μια ομολογια ηττας και προωρης συνταξιοδοτησης για εναν τοσο νεο πολιτικο.
Η αντικοινοβουλευτικη του συμπεριφορα ειναι κατι που δεν εχει καμια μα καμια ουσια παρα μονο ειναι μια επικοινωνιακη κινηση που γινεται για το θεαθηναι και μεχρις εκει. Οσο δε για τις γυμναστικες επιδειξεις ειναι κατι που θα προκαλεσει μονο πονοκεφαλο στα συνεργεια καθαρισμου του Δημου Αθηναιων και επιπλεον δουλεια στους αστυνομικους της πρωτευουσας οι οποιοι θα ειναι σε υπηρεσια οταν διεξαγονται οι επιδειξεις των διαφορωνει συλλογικοτητων και των μπαχαλακηδων.

Ειναι να απορει κανεις με τον κ.Τσιπρα οταν λιγες ημερες πριν τις εκλογες και αντι να παρουσιασει ενα ρεαλιστικο σχεδιο για τη χωρα  που θα προσελκυσει ψηφοφορους στον ΣΥΡΙΖΑ αυτος επιβεβσιωνει με τις αποφασεις του οτι οντως η αξιωματικη αντιπολιτευση εχει ενδεια  προτασεων και προγραμματικων λυσεων.
Μα πως θα κυβερνησει λεμε τωρα, πως θα πεισει τον πολιτη να τον ψηφισει, πως θα απαντησει με ρεαλιστικο τροπο στα θελω και τα ζητουμενα του εκλογικου σωματος που θα κληθει στην καλπη να επιλεξει ΣΥΡΙΖΑ? Με πορειες και φασαριες στο δρομο και με τακτικες που ανηκουν στο παρελθον?
Τελοσπαντων ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ειναι μαλλον ενας κακος αντιγραφεας της οικογενειας Παπανδρεου με τις κινησεις του. Φορεσε τα ρουχα, πολιτικα,  του μεγαλου λαοπλανου πολιτικου Α.Παπανδρεου για μπαλκονατες συγκεντρωσεις, αλλαξε ακομη και τον τροπο ομιλιας και κινησεων του για να μοιαζει του ιδρυτη του ΠΑΣΟΚ (ολοι ξερουμε ποιος τον ανελαβε να του μαθει αυτα τα κολπα συμβουλευοντας τον ως μυστικοσυμβουλος...) . Και ερχεται σημερα με τις αποφασεις του να φορεσει ημαρτον ημαρτον τα πολιτικα ρουχα του επονομαζομενου Γερου της Δημοκρατιας Γ.Παπανδρεου βαζοντας μπρος εναν νεο ανενδοτο.
Η πολιτικη ομως κυριε Τσιπρα του σημερα δεν μοιαζει ευτυχως με τις εποχες που θελετε να αντιγραψετε. Το σημερα απεχει ετη φωτος απο το τοτε,ευτυχως και παλι. Και κυριως κυριε Προεδρε του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορειτε να χωρεσετε στα πολιτικα παπουτσια των δυο αυτων ηγετων του τοτε. Ειναι ιεροσυλια και μονο στη σκεψη κατι τετοιο.
Η συγκριση δεν υφισταται ουτε καν ως υποθεση εργασιας. Η αντιγραφη ποτε δεν πετυχε, μονο προσκαιρα αποτελεσματα φερνει, την ωρα της κρισης μετραει τι γραπτο θα παρουσιασεις. Και εσεις απο γραπτα συγνωμη αλλα μαλλον λευκη κολλα θα δωσετε...

Σε μια ταραγμενη εποχη διεθνως αλλα και στη γειτονια μας γιατι δε συνορευουμε με τις Κατω Χωρες πρεπει να θυμομαστε παντα ο Α.Τσιπρας δεν εχει μαθει τιποτα? Μα ως πρωθυπουργος επι τεσσερα και χρονια περασε και δεν ακουμπησε απο το Μαξιμου? Ειναι να μην πιστευεις στα οσα βλεπεις και ακους απο εναν νεο ανθρωπο που ειχε και την τυχη να θητευσει ως πρωθυπουργος τοσο γρηγορα. 
Τα λογια ειναι περιττα γιατι μαλλον ο κ. Τσιπρας εχει εναν στοχο οχι την διακυβερνηση αλλα την περιχαρακωση του εντος της πολυκατοικιας της πλευρας απο τα ακρα του Κεντρου προς αριστερα. Αλλη εξηγηση δεν υπαρχει με τα οσα ακολουθει αυτο αποδεικνυει. Θελει να παραμεινει δευτερος στην πολη και πρωτος στο χωριο μεταφορικα δηλαδη. 
Οι αποψεις του σεβαστες περα ως περα αλλα η δημοκρατια μας χρειαζεται και τον αλλο πολιτικο της πυλωνα της την αξιωματικη αντιπολιτευση.Να ειναι ουσιαστικη και καλα οργανωμενη γιατι το πολιτευμα εχει αναγκη ορθης και στιβαρης εναλλακτικης προτασης στην εκαστοτε κυβερνητικη πλειοψηφια. Μονο ετσι ενα κρατος θα μπορεσει να προχωρησει σε σωστες βασεις για να απαντησει στις συγχρονες προκλησεις.

Κλεινοντας εμεις απο τη θεση αυτη καλουμε τον αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης να λαβει σοβαρα της θεσεως του και τα οσα σημαντικα εχει να διαδραματισει και ας πορευθει με συνσισθηση και ευθυνη απεναντι στο καλυτερο πολιτευμα του κοσμου.
Η επαναστατικη γυμναστικη και οι επιδειξεις ανηκουν στο παλαι ποτε κομμα του 3% και δεν τιμα τα εκατομμυρια, το 32% σχεδον των πολιτων αυτης της χωρας των περασμενων εκλογων που επελεξαν με την ψηφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.
Πιστεψαν σε εναν πολιτικο οργανισμο που κυβερνησε τον ευλογημενο τοπο μας επι τεσσερα και πλεον χρονια, πιστεψαν σε ενα νεο οραμα με αριστερο προσημο, πιστεψαν στο νεο που δυστυχως ομως με τις ιδεες και τις αποφασεις του ειναι χειροτερο απο το παλιο. 
Με ακτιβισμους και γυμναστικη δεν κυβερναται ενα κρατος.
Ενα Εθνος και η πορεια του εινσι μισ παρα πολυ ΣΟΒΑΡΗ υποθεση και δεν ειναι ενα σχολικο 15μελες οπου οι καταληψεις πετυχαινουν το σκοπο τους, να μην κανουμε μαθημα. Και δεν συγχωρειται σε καποιον που ειχε την τυχη τοσο νεος να βαλει ηδη στο βιογραφικο του οτι ηταν ενοικος του Μεγαρου Μαξιμου επι τεσσερα ετη και διετελεσε Κυβερνητης της Ελλαδας.

Κυριε Προεδρε του ΣΥΡΙΖΑ, κατα την ταπεινη μας γνωμη, στο σημειο αυτο ταιριαζει γαντι μια αφιερωση με πολυ νοημα και ουσια....οπως τα λογια του νομπελιστα μας Οδυσσεα Ελυτη μελοποιημενα απο τον  μεγαλο Μικη Θεοδωρακη, ... για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ .... μιας και σας αρεσει το πρασινο παρελθον. 

Εσεις αποφασιζετε!!!



Συνταξη:Ν.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου