NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Καλωσορισες κι αργησες Νικο Ανδρουλακη ως αναγνωστης μας μετα τον Αλεξη (Τσιπρα).


 Ειναι ενα ζητημα που αφενος μας χαροποιει το να μας συμβουλευονται οι δυο αρχηγοι των κομματων της αντιπολιτευσης αφετερου ομως ο Νικος (Ανδρουλακης) περιμενε να δει να πεφτει το ΠΑΣΟΚ στις μετρησεις κοινης γνωμης λογω του εναγκαλισμου του με τον ΣΥΡΙΖΑ μεχρι προτινος, για να αποφασισει οτι η χωρα δεν χρειαζεται αλλα ρισκα η νεες αυταπατες αυτη την εποχη των κρισιμων θεματων και των προκλησεων που αντιμετωπιζουμε σε διεθνες επιπεδο;


Δεν πειραζει ομως νεος ειναι (ως επικεφαλης,αρχηγος) θα μαθει, το παθημα του εγινε μαθημα ως φαινεται απο τη στροφη που αποφασισαν στη Χαριλαου Τρικουπη την τελευταια εβδομαδα ολοι στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.

Δεν ειναι δα και μικρο, αμελητεο το μηνυμα που σχεδον 200 μελη και στελεχη του Κινηματος σε ολη την Ελλαδα εστειλαν προς την ηγεσια τους και παραιτηθηκαν της υποψηφιοτητας τους η της στηριξης τους στο νεο ξεκινημα των πρασινων της πολιτικης. Βλεποντας τον αρχηγο τους τοσο καιρο τωρα να γινεται μια χαψια, ουρα του Τσιπρα και των διαφορων Πολακηδων κ.ο.κ. και το ΠΑΣΟΚ ως το νεο ΑΝΕΛ πολιτικο δεκανικι τους.

Εξαιρετικη απαντηση Ανδρουλακη λοιπον σε αναρτηση του (στις 4.02.2023 ο Προεδρος του ΠΑΣΟΚ ανεφερε: Η παρασταση μιμησης του Ανδρεα τελειωσε κ.Τσιπρα). Και με αυστηρη οσο και πρωτοφανη κριτικη μεχρι τα τωρα εβαλε κατα του Α.Τσιπρα και της συγκυβερνησης του με την ακροδεξια πολιτικη πατεριτσα Π.Καμμενο και τους ψεκασμενους ΑΝΕΛ, βαζοντας τελος επισημως στον διαφαινομενο γαμο πολιτικα με τον Τσιπρα για τις εκλογες. Απαντηση που περιλαμβανε οσα εμεις εχουμε γραψει απο αυτο το βημα (μπλογκ μας) στις 1.02.2023:Τελοσπαντων ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ειναι μαλλον ενας κακος αντιγραφεας της οικογενειας Παπανδρεου με τις κινησεις του. Φορεσε τα ρουχα, πολιτικα,  του μεγαλου ............ πολιτικου Α.Παπανδρεου για μπαλκονατες συγκεντρωσεις, αλλαξε ακομη και τον τροπο ομιλιας και κινησεων του για να μοιαζει του ιδρυτη του ΠΑΣΟΚ (ολοι ξερουμε ποιος τον ανελαβε να του μαθει αυτα τα κολπα συμβουλευοντας τον ως μυστικοσυμβουλος...) . ...]

Ο αρχηγος του ΠΑΣΟΚ μπροστα στον κινδυνο να γινει η μαριονετα του Τσιπρα και των συντροφων του καταλαβε οτι δεν μπορει να υπαρξει καμια ειδους προγραμματικη συμφωνια με ανθρωπους που λιγο ελειψε να πεταξουν εκτος Ευρωπης την Ελλαδα κανοντας την Βενεζουελα των Βαλκανιων. 

Ειδε οτι η αμετροεπεια πολιτικα των ανθρωπων του ΣΥΡΙΖΑ σε σειρα θεματων αλλα και η αλαζονεια τους και επιπλεον και ακρως σημαντικοτερο ολων η ταση ρεβανσισμου που διακατεχει την παραταξη αυτη (τη δευτερη φορα αριστερα θα ειναι αλλιως, ελεγχος των αρμων της εξουσιας, δημοκρατια με το καλο η με το αγριο κ.α. πολλα μαργαριταρια τους).

Ειδε επισης ποσο κυνικοι ειναι οι ανθρωποι της αριστερας που μπροστα στην παρτη τους δεν υπολογιζουν τιποτα για το καλο της χωρας (απουσια απο ψηφοφοριες στο κοινοβουλιο, πορεια προς το λαο με εναν νεο Ανενδοτο κ.ο.κ.) προτιμωντας να δημιουργησουν ενα εκρηκτικο κλιμα στην πορεια προς τις καλπες αψηφωντας το συμφερον της Πατριδας που δεν ειναι αλλο απο ομαλοτητα και συνεση γιατι ο εξ Ανατολων γειτονας εχει εκτραχυνθει και βρυχαται. Ποσο μαλλον που λογω του σκανδαλωδους εκλογικου νομου η χωρα θα οδευσει σε δυο καλπες και οχι μονο σε μια, γεγονος που θα μπορουσε ως υποθεση εργασιας να εκμεταλλευτει καλλιστα ο ασπονδος φιλος μας στην αλλη πλευρα του Αιγαιου σε μια στιγμη που θα εκρινε οτι ηταν σωστο το αδηφαγο μυαλο του επιτιθεμενος λογου χαριν κατα της χωρας μας.

Η εκλογικη χρονια που διανυουμε ειναι ιστορικη και οι στιγμες πολυ κρισιμες. Η Ελλαδα μετα απο μια τετραετια που συνεβησαν πολλες κρισεις ειναι ορθια, στιβαρη και εχοντας πιστη και αξιοπρεπεια γινεται ξανα ενας ιδανικος εταιρος σε Ευρωπη και σε παγκοσμιο επιπεδο. 

Αξιολογειται απο το οικονομικο συστημα με πορειες αναβαθμισης απο τους καθ υλην αρμοδιους ως βιωσιμη και ρεαλιστικη κρατικη οντοτητα αξια επαινων και αναφορων.
Υπολογισιμη δυναμη ειρηνης και πολος ελξης πολλων επενδυτικων προγραμματων και μια χωρα ψηφιακων αλματων που ομοια της δεν υπαρχει.Και γενικως μια αληθινη και σοβαρη γωνια του πλανητη που οτι λεει το πραττει και οχι να κανει διαφορους πολιτικους εξυπνακισμους (οπως λ.χ. τους πρωτους καταστροφικους μηνες του 2015 με τις αλληστου μνημης τακτικες και συμπεριφορες των ανθρωπων του ΣΥΡΙΖΑ και του επικεφαλης σημερα του ΜΕΡΑ 25 Γιανη με ενα ν που μας εφεραν ως αποτελεσμα το τριτο και πιο επαχθες μνημονιο που παρεδωσε τη χωρα στο Υπερταμειο).

Κυριες και Κυριοι του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ο Προεδρος σας δειχνει το δρομο με την νεα πορεια του. Αποφασισε οτι η Πατριδα δεν πρεπει να ξαναγυρισει στα πολιτικα χερια των επικινδυνων και αυταπατωμενων μαθητευομενων μαγων του ΣΥΡΙΖΑ που ειναι ικανοι μπροστα στην καρεκλα και την εξουσια τους να την παιξουν στα ζαρια. Ηρθε η ωρα να δωσουμε μια απαντηση σε ολους αυτους (ΣΥΡΙΖΑ) που ακομη και σημερα δεν εχουν ζητησει συγνωμη για τις κακες υπηρεσιες που προσεφεραν μαζι με την πολιτικη πατεριτσα τους τους ΑΝΕΛ στην Ελλαδα μας. 

Ψηφιζουμε αληθινη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οχι τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Τσιπρα και των διαφορων πρωην στελεχων σας που οταν ειδαν τα δυσκολα για το κομμα σας αλλα και την αιγλη της εξουσιας εφυγαν ευκολα κλεινοντας πισω τους ελαφρα τη καρδια την πορτα του Κινηματος σας. 
Τα διλημματα που θα σας θεσουν οι εκπροσωποι του κακεκτυπου της αριστερας και μαζι τους πρωην συντροφοι σας που προσχωρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθησουν να σας δελεασουν, ξεγελασουν και τελικως να σας δημιουργησουν μια εικονα που δεν υφισταται με στοχο να υφαρπαξουν την ψηφο σας και να ερθουν στην εξουσια.

Ψηφιζουμε Ελλαδα μεσα στην Ευρωπαικη Ενωση και οχι σε ολους οσους λοιδορουν την εννοια Μενουμε Ευρωπη βαζοντας στο τελος ερωτηματικο (Μενουμε Ευρωπη;).

Ζητω η ΕΛΛΑΔΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου