NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Στην 19η ορκωμοσία των τελειόφοιτων του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης ο Δήμαρχος Κιλκίς

 

Τα χαμόγελα περίσσεψαν σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, όπου έλαβε χώρα η 19η τελετή ορκωμοσίας των τελειόφοιτων του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης του ΔΙΠΑΕ Κιλκίς.


Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο , αιρετούς εκπροσώπους του Δήμου, της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, τον Πρόεδρο του Τμήματος Απόστολο Κορλό ,τους καθηγητές και συγγενείς των αποφοίτων παρακολούθησαν με εμφανή συγκίνηση την ορκωμοσία και συνεχάρησαν τους είκοσι τρεις πτυχιούχους για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους.


Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κιλκίς εστίασε στις επαγγελματικές ευκαιρίες που διανοίγονται για τους απόφοιτους, δοθέντος ότι το Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης είναι το μοναδικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα στην Ελλάδα στο γνωστικό του είδος και τόνισε ότι τα εφόδια που απέκτησαν κατά τη φοίτησή τους στην Σχολή, συνδυασμένα με ήθος και με αγάπη για το αντικείμενο των σπουδών τους, θα τους βοηθήσουν να ακολουθήσουν μια λαμπρή σταδιοδρομία.

Ο Δήμος Κιλκίς αναγνωρίζοντας τη θετική συμβολή του Τμήματος στον τόπο μας, έχει συνεργαστεί τελευταία μαζί με τους φοιτητές προβάλλοντας στα Ελευθέρια του 2022 την έκθεση ‘’Ιστορίες Επανάστασης’’ και όπως σημείωσε ο κ. Κυριακίδης, οι κοινές συμπράξεις τους θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη δυναμική.

Κατά την έναρξη της τελετής ορκωμοσίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου