NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Αντικαθίσταται το δίκτυο ύδρευσης στις οδούς Λέκκα Γ. Καπέτα και στην αρχή της Ελ. Βενιζέλου


Από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας εγκαθίσταται εργοτάξιο στην πόλη του Κιλκίς για τις εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης (εμβληματικά έργα ΔΕΥΑΚ) σε ελάχιστα τμήματα οδών του όπου δεν έχει αλλάξει το δίκτυο.

Την Τετάρτη 3 Μαϊου θα ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου με σωληνώσεις πολυαιθυλενίου στην οδό Λέκκα στο ύψος 21ης Ιουνίου με κατάληξη την οδό Θεσσαλονίκης. Ανάλογης φύσης εργασίες θα εκτελεστούν από το τεχνικό συνεργείο στην οδό Γ. Καπέτα τη Δευτέρα 8 Μαϊου και στη συνέχεια επί της Βενιζέλου στην αρχή της από την οδό 21ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει οι εργασίες εκσκαφής – αντικατάστασης του παλιού δικτύου ύδρευσης θα διαρκέσουν τρεις ημέρες, εφόσον το συνεργείο δεν συναντήσει σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο.

Η ΔΕΥΑΚ ζητά την κατανόηση των πολιτών για τη μικρή ταλαιπωρία που θα υποστούν.

Τις εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στις συγκεκριμένες οδούς θα διαδεχθούν οι εργασίες εκσκαφής για το δίκτυο φυσικού αερίου από τη ΔΕΠΑ, οι εργασίες υπογείωσης της ΔΕΔΔΗΕ (μόνο επί της Βενιζέλου)  και οι σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις στο Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall).

Τα εμβληματικά έργα της ΔΕΥΑΚ, χρηματοδοτούμενα από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΥΜΕΠΕΡΑΑ), στο σκέλος που αφορούν την πόλη του Κιλκίς περιλαμβάνουν την αντικατάσταση του δικτύου στις μεγάλες οδικές αρτηρίες της 21ης Ιουνίου, της Βενιζέλου και σε πολύ λίγα τμήματα οδών.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου