NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Με το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και η Μαρία Μασμανίδου – Τσάβαλου

 


Στην Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ εντάσσεται η Μαρία Μασμανίδου – Τσάβαλου και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δημοτικό Συνδυασμό του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αφιερώνοντας την ενέργεια και τις δυνάμεις της στην υπόθεση της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου μας, με το Κιλκίς και τα χωριά του πάντα Μπροστά!

Μαρία Μασμανίδου – Τσάβαλου

Η Μαρία Μασμανίδου - Τσάβαλου γεννήθηκε στο Σταυροχώρι. Είναι μητέρα δύο παιδιών, της Στυλιανής και του Παναγιώτη. Έχει σπουδάσει Ιατρική και έχει εξειδικευθεί ως Ειδικός Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ.

Εργάστηκε στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς ως ειδικευόμενη ιατρός. Ορίστηκε καθηγήτρια στο Τμήμα Βοηθών Νοσηλευτών διδάσκοντας το μάθημα της παθολογίας και ως εθελοντής ιατρός στο Γηροκομείο Κιλκίς.

Την περίοδο 1997 – 1999 εργάστηκε ως παθολόγος στο ΙΚΑ και στο ΤΕΒΕ Γουμένισσας.

Διετέλεσε επιστημονική συνεργάτιδα από το 2005 και για δέκα χρόνια στην

Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου ‘’ΑΧΕΠΑ’’ ως ειδικός Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος.

Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή πλήθους επιστημονικών εργασιών οι οποίες είναι αναρτημένες σε επιστημονικά περιοδικά και σε επιστημονικά συνέδρια στην ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό.

Προσφάτως απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Διοίκηση Δημόσιας Υγείας από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη του Κιλκίς εδώ και είκοσι χρόνια.

Εξελέγη δημοτική σύμβουλος για πρώτη φορά το 2019 και από τότε μέχρι σήμερα εκπροσωπεί τον Δήμο Κιλκίς ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας.

Κατέχει, επίσης, την θέση του Προέδρου στον ‘’Νηρέα’’, Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου