NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Δυνατή πρεμιέρα με Elemental στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

 


Μπορεί ο καιρός να είχε άλλα σχέδια, βροχερά, και να απέτρεψε την πρεμιέρα του δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς την πρώτη νύχτα του Ιουλίου, εντούτοις οι σινεφίλ

πλημμύρισαν με την παρουσία τους το υπαίθριο σαλόνι του ‘’Δημήτριου Ζωηρού’’ και ταξίδεψαν, σε συνθήκες καλοκαιρίας πια, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στην Πόλη των Στοιχείων, όπου εγκαταστάθηκαν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης στην ταινία κινουμένων σχεδίων ‘’Elemental – Στο Στοιχείο τους’’.

Οι προβολές στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο συνεχίζονται αύριο Παρασκευή 7 και την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 21:30, με την ταινία περιπέτεια δράσης, αμερικανικής παραγωγής φετινής κοπής ‘’Fast X’’.

Λίγα λόγια για την ταινία

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Νταμ Ταρέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και έχουν ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μια τρομακτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όσα αγαπάει ο Νταμ. Στους ‘’Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο’’, το 2011, ο Νταμ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Ερνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μια γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μαμόα Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία δώδεκα χρόνια κατστρώνοντας την εκδίκηση, που θα αναγκάσει τον Νταμ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου