NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης


Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τα αυτοδιοικητικά του Κιλκίς, ένα πράγμα είχα στο μυαλό μου.

Πώς μπορώ να είμαι ωφέλιμος, σε μια εποχή που ο Δημότης Κιλκίς νοιώθει πληγωμένος και απογοητευμένος. 

Αυτό που με ενδιαφέρει λοιπόν τον στίβο της Αυτοδιοικητικής σκηνής είναι η πολιτική  αξιοπιστία και η υπευθυνότητα,  όπου οι δημόσιες απόψεις θα συνάδουν με την δημόσια συμπεριφορά, χωρίς να υπάρχει αναντιστοιχία λόγων και πράξεων.

Αυτό που πάνω από όλα έχουν ανάγκη σήμερα οι πολίτες από τους εκπροσώπους που επιλέγουν, είναι η πολιτική αξιοπιστία. Το καθημερινό έργο που γίνεται με στόχο αποκλειστικά την εξυπηρέτηση του κοινού καλού και δημόσιου συμφέροντος. Οι πολίτες έχουν κουραστεί από πρακτικές διχαστικών αντιλήψεων και συμπεριφορών.

Αυτήν την πολιτική φιλοσοφία ακολουθώ και υπηρετώ.

Κάθε επιλογή μου ενισχύει την πολιτική αξιοπιστία και δεν υπονομεύει και ευτελίζει τον ίδιο τον συμπολίτη και την ατομικότητα του.

Υπηρέτησα και υπηρετώ με συνέπεια αυτή την προοπτική για την καθαρότητα και την αξιοπιστία.

Καλώ τις συνδημότισσες και τους συνδημότες, να αξιολογήσουν προσεκτικά όλα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες και όλους όσους ζητούν την θέση του αιρετού. Να κρίνουν συμπεριφορές, πορεία προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική. Να διαβάσουν το παρελθόν τους και όχι το λεγόμενο από τους ιδίους μέλλον . Να κρίνουν σταθερότητα απόψεων, θέσεων, ιδεών, αντιλήψεων, να συγκρίνουν και να σκεφθούν πραγματικά το όφελος όχι των ιδίων αλλά της Πόλης μας.

Χρειαζόμαστε όραμα που το έχει ανάγκη ο τόπος μας για να ατενίσει το μέλλον του με αισιοδοξία και προοπτική.

Καλώ τους συνδημότες σε μια πολιτική εγρήγορση και αξιολόγηση των αυτοδιοικητικών επιλογών που έχουν, και κατά πόσο αυτές θα υπηρετούν πραγματικά την Πόλη μας. Στόχος παραμένει να εμπνεύσουμε ένα Όραμα πολιτικής ηθικής, που εδραιώνει την αντίληψη του αλληλοσεβασμού .

Φίλοι μου συνδημότες αξιολογήστε, κρίνετε και αποφασίστε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας. Διαβάστε βιογραφικά, σπουδές,  επαγγελματική σταδιοδρομία, στάση ζωής και  προσφοράς και τοποθετήστε με την επιλογή σας τους πιο αξιόλογους στο καράβι της Αυτοδιοίκησης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου